Pataki Zita megmutatta ritkán látott férjét - Attilával 8 éve volt az esküvő

Pataki Zita és Attila jóban-rosszban együtt van, minden érzésüket megosztják egymással.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pataki Zita nagyon szerencsés a szerelemben. Szinte első látásra beleszeretett férjébe, sőt alig egy hete ismerte Attilát, de már tudta, hogy vele áll majd oltár elé.

Egy évig jártak, aztán 2012-ben egybekeltek. Akkor még fogalma sem volt arról, hogy gyermekvállalásuk mennyi fájdalommal és megpróbáltatással fog járni.

Pataki Zita és férje, Attila

2019-ben drámai bejelentést tett: miután a kilencedik lombikprogram is sikertelenül zárult, úgy döntöttek, egyelőre lemondanak arról, hogy szülők legyenek. A procedúra megpróbáltatásairól és arról, hogyan dolgozták fel a kudarcokat, a Pataki Zita: Az utolsó lombik elnevezésű YouTube-sorozatában beszélt.

Vált vállvetve álltak neki a babaprojektnek, és a kudarcokat is közös ügynek tekintették. Fontos volt számukra, hogy egyikük se maradjon magára a szomorú percekben, mindent őszintén megbeszéltek.

- Nagyon sokat biztattam Atit, hogy beszéljen, az érzéseiről. Ez fontosabb minden külsőségnél. Egy nő egy szép testbe, egy sármos arcba csak ideig-óráig tud szerelmes lenni, de hosszú távon sokkal többre értékeli, ha egy mély érzésű, gondoskodó ember van mellette - mondta el a Best magazin interjújában.

- A férfiak igyekeznek titkolni a fájdalmukat, de a mi házasságunkban a férjemnek is szabad könnyezni. Nálunk egy esti beszélgetés nem csak arról szól, hogy mi történt aznap. Legfeljebb pár percig tart, és utána azokat a gondolatokat, érzéseket osztjuk meg egymással, amelyek valóban foglalkoztatnak.

Mádai Vivien férje

Mádai Vivien alkalomadtán közös fotót posztol sármos férjével - a rajongók legnagyobb örömére. Zoltánt többször láthatták a tévénézők a Mokkában, szakértőként vagy egy-egy reklámban. A jóképű fogorvos nemcsak szakmájában, de apaként is kétségkívül megállja a helyét. Nézd meg a közös, cuki családi fotóikat!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük