Barta Sylvia rövidre vágatta a haját – Nagyon dögös az időjós új frizurája
Barta Slyvia hetekig beteg volt, amit a haja is megsínylett, ezért levágatta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylviát két hónapig nélkülözniük kellett a TV2 nézőinek, ugyanis március 16-án megfertőződött a koronavírussal. Az autoimmun betegséggel élő időjós nehezen gyógyult meg, és végül ezen a héten, kedden, május 19-án állt ismét munkába. 

Csütörtökön aztán ismét meglepetés érte a nézőket: az 50 éves sztár már új, rövid frizurával beszélt a várható időjárásról. 

Barta Sylvia levágatta a haját

A nézőknek újdonság a csinos tévés megváltozott hajkoronája, de az időjós számára nem, pár éve ugyanis volt már hasonló hosszúságú frizurája. 

Barta Sylvia kedden még hosszú hajjal, csütörtök délután már rövid frizurával volt látható.
Barta Sylvia kedden még hosszú hajjal, csütörtök délután már rövid frizurával volt látható.
Fotó: TV2/Tények

- A lányaim születését követően egy darabig még próbálkoztam a hosszú hajjal, de egy családanyának rengeteg elfoglaltsága van a gyerekek mellett, és kevesebb idő marad saját magára. Bármennyire is szerettem, a hosszú haj, annak a rendben tartása túl sok időt vett el az életemből, ezért átváltottam egy rövidebb frizurára. Évekig hordtam, nagyon szerettem egyébként, mert szerintem nagyon nőies – mesélte a Tények Pluszban

Barta Sylvia most azért döntött úgy, hogy ismét búcsút int a hosszú tincseknek, mert a koronavírus miatt hetekig ágyhoz volt kötve, a betegséget a haja is megsínylette, sok helyen töredezett és kikopott.  

barta-sylvia-haja
Fotó: TV2/Tények Plusz

A férjének mindig is tetszett kicsit rövidebb frizurával, így ő is örült a változásnak, alig várta, hogy láthassa a felségét a megújult külsővel a képernyőn. 

Magyar sztárok, akik levágatták a hajukat

Détár Enikőre a legtöbben hosszú, vörös hajú dívaként emlékszünk. A színésznő megvált hosszú tincseitől, de a póthaj miatt ez sokáig nem volt feltűnő. A közelmúltban több hazai sztárhölgy, így Vasvári Vivien, Csősz Bogi vagy Dallos Bogi is levágatta hosszú haját. Képeken mutatjuk a látványos változást. 

Ezt is szeretjük