Demcsák Zsuzsa új frizurája: a férje nem örül, hogy ilyen sokat vágatott a hajából
Demcsák Zsuzsa megmutatta, milyenre vágatta a haját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Két hónapon keresztül az emberek nagy része, ha tehette, csak a legszükségesebb dolgok miatt hagyta el otthonát. Miután a kijárási korlátozásokat vasárnap éjféltől Budapest területén is feloldották, a héten sok civil és sztár látogatta meg a fodrászát. 

Demcsák Zsuzsa is megújította a frizuráját. A posztja alapján ő harminc centitől vált volna meg, míg a férje, aki imádja a műsorvezető hosszú tincseit, legfeljebb tízcentis változtatást látott volna szívesen. 

Demcsák Zsuzsa 20 centit vágatott a hajából

Végül kompromisszum született, a gyönyörű tévés húsz centit vágatott le a fürtjeiből, az eredményt ki is posztolta. 

"Én boldog vagyok, a férjem viszont azt mondja, hogy cserébe ő ugyanennyivel növeszti a haját mostantól. Nem tudom, így is jó döntés volt-e…" - írta. 

A hozzászólóknak tetszik az új frizurája. Egyesek szerint kipróbálhatott volna valami sokkal rövidebbet, de a többség szerint hosszú hajjal szoktuk meg, és úgy is a legszebb. 

"Te az a nő vagy, aki bármit is alakít magán, akkor is egy gyönyörű, csodás istennő marad. Már 20 éve a csodállak. Engem mindig úgy költött a feleségem: Apa új hétfő, itt az a nő, akiért félkész reggel 6-kor, mert Mokka van" - írta egy kommentelő. 

demcsak-zsuzsa-haja
Fotó: TV2

A 41 éves sztárnak volt ennél jóval rövidebb frizurája is, amikor a TV2 műsorvezetőjeként láthattuk a képernyőn. 

Nem csak Demcsák Zsuzsa, hanem a hasonlóan hosszú hajjal büszkélkedő Horváth Éva is felkereste a fodrászát. Az eredményt ő is megmutatta. 

Magyar sztárok, akik levágatták a hajukat

Détár Enikőre a legtöbben hosszú, vörös hajú dívaként emlékszünk. A színésznő megvált hosszú tincseitől, de a póthaj miatt ez sokáig nem volt feltűnő. A közelmúltban több hazai sztárhölgy, így Vasvári Vivien, Csősz Bogi vagy Dallos Bogi is levágatta hosszú haját. Képeken mutatjuk a látványos változást. 

Ezt is szeretjük