Vasvári Vivient friss fotóján alig ismerni fel - A kommentelőknek bejött a változás
Vasvári Vivien megkérdezte a rajongóit: maradjon rövid a haja, vagy növessze meg?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivient a Feleségek luxuskivitelben hosszú, szőke hajú szépségeként ismertük meg. A kétgyerekes anyuka soha nem titkolta, hogy gyakran póthajat tetet fel. 

Több mint egy hónappal ezelőtt beszélt arról, hogy a mostani időszak nem a divatozásé, így számára sem az a legfontosabb, hogy fodrászhoz, manikűröshöz menjen. Szerinte igényes nőként maga is meg tudja oldani, hogy a párja szemében vonzó maradjon - akár smink nélkül és mackónadrágban is. 

Vasvári Vivien rövid hajjal

A 29 éves sztár követői már az elmúlt napokban is kiszúrhatták, hogy már nem visel póthajat, a hosszú fürtök helyett félhosszú frizurával látható a közösségi oldalain. A rajongóit meg is kérdezte: "rövid maradjon a hajam vagy legyen hosszú?" 

A friss fotón alig ismertük fel az új frizurának és a régi, szemcsés fotó hatását keltő retroCAM-alkalmazásnak köszönhetően. 

A Feleségek luxuskivitelben 3. évadában és idén anyák napján
A Feleségek luxuskivitelben 3. évadában és idén anyák napján
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila, Facebook/Vasvári Vivien hivatalos oldala

A hozzászólók között volt, aki azt írta, hosszú hajjal jobban tetszett neki, illetve mind a két hajhossz jól áll neki, de a többség a rövid hajra szavazott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Nekem a rövid tetszik nagyon jól áll az arcodhoz, és nem átlagos, hanem kicsit egyedi ami megintcsak jól áll neked."

"Ez a félhosszú, ami most van nagyon jól áll. Ha hosszabbat akarsz egy fotózáshoz, teszel póthajat. De 2 gyermek mellett kényelmesebb és egészségesebb is marad a hajad. Komoly üzletasszonyos!!!"

"Aztaaaa! Nagyon jól áll ez a stílus! Kicsit komolyabb, de az nem baj, szerintem."

"Nincs szükséged póthajra! Így is, úgy is gyönyörű vagy!"

Vasvári Vivien huncut kisfia

Vasvári Vivien életének egyik legszebb napja volt, amikor világra hozta második gyermekét 2018. április 22-én Miamiban. Az Edward Ferenc névre keresztelt lurkó nő, mint a gomba, nemrég a második születésnapját ünnepelték.

Ezt is szeretjük