Peller Károlynak csomókban kihullott a haja - Munkahelyi viszály okozta

Peller Károly egyik reggel azt vette észre, hogy rengeteg haja hullott ki.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Károlynak sokáig nem kellett nagy gondot fordítania dús hajkoronájára, amit a fodrászok is mindig dicsértek, ám ez a közelmúltban megváltozott, miután az egyik reggel arra ébredt, hogy a párnája tele van hajjal. 

- Foltokban hullott ki. Nagyon ijesztő volt. Először el sem tudtam képzelni, mi bajom lehet. Bár volt egy gyanúm, hogy az előző esti stresszes helyzethez lehet köze, de aztán elhessegettem ezt a gondolatot - mesélte a Best magazinnak

Peller Károlynak csomókban hullt a haja

A színész eleinte azzal nyugtatta magát, hogy a helyzet biztosan csak átmeneti, de nem így lett. Mivel a nagymértékű hajvesztés súlyos betegségre is utalhat, pénzt és energiát nem kímélve kereste az okokat. Többféle kezelésnek vetette alá magát, sok terméket kipróbált, ám egyik sem segített, közben pedig sok időt elvett, hogy palástolja a foltokat a fejbőrén. 

Peller Károly 2019 októberében a Mokkában
Peller Károly 2019 októberében a Mokkában
Fotó: TV2/Mokka

- Reggelente jóval többet kellett a tükör előtt állnom. Rengeteg időt elvett, hogy elrejtsem a hiányosságot, különösen, ha fellépésre vagy tévéinterjúra kellett mennem. A színházban az egyik előadás előtt akkor vált szembetűnővé a valóság, amikor le kellett zselézni a hajam. Hogy eltüntessük a hajhiányt, be kellett a fejbőrömet festeni - árulta el a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egy ismerősének hála aztán eljutott egy klinikára, ahol a vizsgálatok után megállapították, hogy hegesedéssel járó hajvesztése van, ami visszafordíthatatlan, a betegséget pedig főként a stressz okozza. Ekkor jött rá arra, hogy az első megérzése volt helyes. 

- Ez az egész annak a bizonyos estének a következménye. A mobbing, a munkahelyi pszichológiai terror aznap éjjel ért a csúcsára, és ez lett a következménye - nyilatkozta a negyvenéves sztár, aki azonban a munkahelyi viszályról nem kívánt részletesen beszélni. 

Peller Károly nem híve a műtéteknek. Rengeteget diétázott, hol hízott, hol fogyott, de soha nem ment zsírleszívásra, a haját sem festetné, de annak ellenére, hogy tűfóbiás is, most a hajbeültetést vállalja, mert nincs más megoldás a kihullott tincsek pótlására. 

Nagyon várom, hogy a járványhelyzet véget érjen, és végre sor kerülhessen az operációra. 

Magyar sztárok, akik nemrég levágatták a hajukat

Détár Enikőre a legtöbben hosszú, vörös hajú dívaként emlékszünk. A színésznő megvált hosszú tincseitől, de a póthaj miatt ez sokáig nem volt feltűnő. A hazai sztárhölgyek közül a közelmúltban többen is levágatták hosszú hajukat. Képeken mutatjuk a látványos változást. 

Détár Enikő ilyen rövidre vágatta a haját: új frizuráját agyondicsérték a Reggeliben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük