Peller Mariann 10 kilót fogyott - Ennyire vékony lett 10 hónap alatt
Peller Mariann gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal, ám most rátalált a sikeres fogyás receptjére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Mariannról kevesen gondolnák, hogy gyerekkorában duci volt, emiatt rengeteget csúfolták az osztálytársai. A műsorvezetőt mára sokan irigyelhetik, hisz a munkájában sikeres, a magánéletében boldog nő, aki nagyon csinos is. A 36 éves sztár az elmúlt tíz hónapban tíz kilótól szabadult meg, végre olyannak látja magát a tükörben, ahogy mindig is szerette volna. 

Peller Mariann 2016-ban a közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy kövér, szemüveges, fogszabályzós általános iskolásként nyolcéves korától éveken át mennyi bántás érte.  

"Hetedik osztályra csúcsosodott ki a lányok kegyetlenkedése. Abban az évben minden nap közölték valamilyen módon, hogy ronda, kövér lány vagyok, akit nem szeret senki, és aki kedves velem, az is csak szánalomból az. Mindenbe belekötöttek, abba, ha jól tanultam, abba, ha megsebesültem, vagy abba, ha nem akartam valakit kibeszélni a háta mögött" - írta négy évvel ezelőtt a Facebookon. 

Peller Mariann 10 kilót fogyott

Peller Mariann tavaly márciusban elhatározta, hogy míg élete első 35 évében csak ideig-óráig érezte magát jól a bőrében, a jövőben ezen tartósan változtat. Első lépésként nagy hangsúlyt fektetett a rendszeres, személyre szabott testmozgásra: elkezdett heti hat napon Tracy Anderson edzéseire tornázni egy órát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szeretném, ha tudnátok, hogy tudom, nagggyon messze vagyok a tökéletestől (az én ízlésem szerint Jennifer Aniston teste a tökély - de ezt már akkor buktam, amikor kb. 20cm-rel magasabbra nőttem nála 😅✌🏻), mégis tudom, hogy ez az állapot számomra, most pont megfelel. Tavaly márciusban megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék végre olyan testben létezni, amelyben jól tudom érezni magam. Ez csak ideig-óráig adatott meg, életem első 35 évében - és akkor sem voltam elégedett soha. De 2019. Márciusában elkezdtem tudatosabban edzeni, köszönhető ez @stahljudit -nak, akivel közös fotózáson és kampányban vettünk részt. Ő javasolta, hogy kezdjek el Tracy Anderson edzéseire tornázni, mert ő kis súlyokkal és saját testsúllyal edz, olyan gyakorlatokkal, amelyek folyamatos kihívás elé állítják a testet. Elkezdtem a Metamorphosis névre hallgató programját az elejétől (Youtubeon minden fent van). A weboldalán elolvastam, milyen testtípusom van (körte azaz hipcentric - döbbenet😅), és 10 naponként változik a program. Ez volt az átalakulás első lépése. De Tracy nem kért se többet, se kevesebbet a honlapján, mint hogy tornázzak heti 6alkalommal egy teljes órát: kb félóra az ő tornája, és félóra kardio edzés. Ezt tartom azóta is (most esett le, hogy lassan egy teljes éve) 💪🏻🙋‍♀️. És ez volt az első lépés - a testmozgás. Hamarosan elmondom a lelki hátteret is. Majd pedig az étkezést. Mert mindhárom pillérre szükségem volt, tekintve, hogy én valóban hízékony, puha húsú testbe születtem - ezúttal... #átalakulás #lehetséges #nemtökéletes #denekemmáraz Haj @torpilla0525 Smink @piroka08 Fotó @erikarozsa

Peller Mariann (@mariannpeller) által megosztott bejegyzés,

Júliusra már szépen haladt, ekkor azonban elakadt. Miután rátalált Kiss Virág oldalára, a 36. születésnapjára megajándékozta magát a fitneszvilágbajnok által összeállított, személyre szabott étrenddel.

"Augusztus elsejével, két nappal a szülinapom után megkezdtem a szénhidrát-számolásos, pontosan kimérős, napi ötszöri étkezéses, mindent előre, magamnak megfőzős étrendet. Kellett jópár hét, mire hozzászoktam" - írta az RTL Klub Reggeli és a Life TV Utazás a lelked körül műsorvezetője az Instagram-oldalán. 

Peller Mariann egy előtte-utána fotót is kiposztolt, amin jól látszik, a tíz hónap alatt leadott tíz kilóval mennyire megváltozott a külseje. Nézd meg képes összeállításunkban a műsorvezető látványos átalakulását! 

Ezt is szeretjük