Felismered Peller Annát tinédzserként? Nagyon másképp festett a tablóképén
Peller Anna elmesélte, mekkora szerencsével járt a német szóbeli érettségin.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap megkezdődött az írásbeli érettségi. A diákok most számot tehetnek a tudásukról, ám idén a koronavírus miatt a vizsgák is teljesen máshogy zajlanak, például ezúttal nem kell szóbelizni, amit sokan nagyon bánnak, hiszen egyeseknek a beszéd határozottan jobban megy.

Bizonyára Peller Anna is sajnálta volna, ha megússza a tételhúzást, hiszen a színésznő már tizenévesen is olyan nagyszájú volt, mint most. Szeret nosztalgiázni erről az időszakról, mivel nagyon jól sikerült az érettségije, németből például csillagos ötössel zárta az évet.

Peller Anna tablóképe

Az RTK Klub Reggeli című műsorában emlékezett vissza, bár nem a kamaszévei voltak a legfelhőtlenebbek, duci kislányként ugyanis sok osztálytársa csúfolta őt. Mára túllépett a sérelmeken, és szívesen mutatja meg, hogy nézett ki a tablóképén.

 A képéhez csak annyit fűzött hozzá, hogy a frufruja miatt úgy nézett ki, mint egy spániel, majd elmesélte, hogy csoda történt vele a szóbelin.

- Az év elején beteg voltam, így lemaradtam a tananyagban Walther von der Vogelweide dolgozatírásáról. Azt mondta a némettanárnő, Kádas Katalin, hogy ezt még biztosan számon fogja kérni rajtam - mesélte az adásban.

- Az egész negyedik évem úgy telt, hogy minden órára kívülről tudtam a történetét, de soha nem kérdezte ki. Viszont ezt húztam az érettségi szóbelin, úgyhogy csillagos ötöst kaptam.

Férjének, Lukács Mikinek is szerencséje volt, az agykontroll trükkjét alkalmazta, és úgy tapasztalta, bevált neki a módszer. Csak a 21-es tételre gondolt, és lám, azt is húzta ki.

Peller Anna kislánya

Annabella tavaly decemberben ünnepelte a hatodik születésnapját, februárban pedig szülei elvitték élete első külföldi nyaralására. 11 napot töltöttek Amerikában, amit a kislány nagyon élvezett. Íme a vakáció alatt készült fotók!

Ezt is szeretjük