Peller Anna 30 kilót fogyott – A színésznő rengeteget változott 14 év alatt
Peller Anna elárulta, hogyan tudja tartani bomba alakját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Anna rengeteget változott mióta 2006-ban csatlakozott az Operettszínház társulatához. Mindig is nyíltan vállalta, hogy kamaszkora óta küzdött súlyfeleslegével, napjainkban viszont megtalálta a tuti receptet arra, hogyan tartsa formában magát.

Fogyása hosszú évek diétázásának eredménye. Bár sem a televíziós munkái során, sem pedig a színházban nem szólták meg nőies idomait, ő szerepei miatt mégis úgy döntött, hogy meg szeretne szabadulni a felesleges kilóktól.

Peller Anna 30 kilót fogyott

- Túlsúlyos színésznőként csak a komika szerepek találtak meg, beskatulyázva éreztem magam, nem akartam csak a vicces dömpert játszani, ez adott nagy erőt a diétához – mesélte a Best magazin interjújában.

100 kilót mutatott alatta a mérleg, amikor elkezdte a fogyókúrát, aztán szép lassan csökkenni kezdett ez a szám, míg végül 176 centis magasságához most 72 kilósan magabiztosabb, mint valaha.

- Ha nagyon odafigyelek, akkor lemegyek 68-ra is, habár azt nehezen tudom tartani. Talán nem is kell, nem állna jól, ha ennél is vékonyabb lennék.

Peller Anna reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A szőke szépség csodás alakját annak köszönheti, hogy részlegesen áttért a vegán életmódra, de elmondása szerint nem szeretne teljesen megtagadni magától mindent. Vannak bűnözős napjai, amikor még egy-egy finom sütemény is belefér.

- Az igazság az, hogy inkább csak törekszem a vegánságra, tejtermékeket fogyasztok, és olykor halat is. Naponta négyszer, ötször eszem, én készítem az ételeket, természetesen a családnak főzök húst is. Amúgy a személyiségem része a husi, olyan cicis, faros vagyok. Elfogadtam, ugyanakkor hiú ember lévén mégsem mindegy, hány kilót mutat a mérleg.

Király Linda 33 kilót fogyott

Király Linda már 33 kilót fogyott azóta, hogy tavaly tavasszal rászánta magát a sleeve-műtétre, amelynek során eltávolították a gyomra egy részét. Az operációnak és a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően helyreállt a hormonháztartása, amit az agyalapi mirigyében talált ciszta borított fel. A 36 éves énekesnő fotói is azt bizonyítják, hogy remekül érzi magát a bőrében, szexi és az alakját kihangsúlyozó ruhákba bújik.

Ezt is szeretjük