100 kilós tiniként csúfolták az iskolában – Az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője férfiruhákban járt
Peller Anna tiniként férfiruhában ment egy szórakozóhelyre, ahol senki sem táncolt vele.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Anna külsejét ma bárki megirigyelhetné. Ez nem mindig volt így, a színésznő nem titkolja, kamaszként súlyproblémákkal küzdött. 16 évesen volt, hogy 100 kilót mutatott alatta a mérleg.

Az RTL Klub műsorvezetője arról is sokat mesélt, hogy ebben az időszakban rengeteget csúfolták az osztálytársai, és ki is közösítették.

Peller Anna férfiruhában ment a diszkóba

A színésznőnek nem szegték kedvét az undok megjegyzések, tinédzserként ő is szeretett volna szórakozni. A Life Tv, Nyugi! köztünk marad című műsorában árulta el, hogyan bulizott.

peller-anna
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Egy hatalmas, bő férfiingben, fekete mellénnyel és fekete kordbársony nadrágban táncoltam az Ásvány diszkó nevezetű szórakozóhelyen. Valamiért senki nem akart felkérni. Akkoriban férfiboltban vettük nekem a ruhákat, meg a cipőket is, mert a lábam is nagyobb volt valamiért, mint most. Ma már csak negyvenes cipőt hordok, akkor két mérettel nagyobb kellett - mesélte Peller Anna Szulák Andrea beszélgetős műsorában.

A színésznő visszavágott egykori csúfolódó osztálytársainak, hiszen sikert sikerre halmozott a színészi pályán, az Operettszínház oszlopos tagja és közkedvelt műsorvezető is lett belőle, időnként ő a Reggeli című műsor háziasszonya. A plusz kilóknak is búcsút intett, jó ideje vegán és vegetáriánus életmódot folytat, így tartja bomba alakját.

Gyerekként rá sem ismerünk ezekre a sztárokra

Sok női sztárról tudjuk, hogy kisgyermekként csúfolták őket külsejük miatt, mára azonban gyönyörűek lettek. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festettek kedvenc magyar színésznőink, akik iskolásként még szemüvegesek voltak.

Ezt is szeretjük