100 kilós tiniként csúfolták az iskolában – Az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője férfiruhákban járt

Peller Anna tiniként férfiruhában ment egy szórakozóhelyre, ahol senki sem táncolt vele.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Anna külsejét ma bárki megirigyelhetné. Ez nem mindig volt így, a színésznő nem titkolja, kamaszként súlyproblémákkal küzdött. 16 évesen volt, hogy 100 kilót mutatott alatta a mérleg.

Az RTL Klub műsorvezetője arról is sokat mesélt, hogy ebben az időszakban rengeteget csúfolták az osztálytársai, és ki is közösítették.

Peller Anna férfiruhában ment a diszkóba

A színésznőnek nem szegték kedvét az undok megjegyzések, tinédzserként ő is szeretett volna szórakozni. A Life Tv, Nyugi! köztünk marad című műsorában árulta el, hogyan bulizott.

peller-anna
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Egy hatalmas, bő férfiingben, fekete mellénnyel és fekete kordbársony nadrágban táncoltam az Ásvány diszkó nevezetű szórakozóhelyen. Valamiért senki nem akart felkérni. Akkoriban férfiboltban vettük nekem a ruhákat, meg a cipőket is, mert a lábam is nagyobb volt valamiért, mint most. Ma már csak negyvenes cipőt hordok, akkor két mérettel nagyobb kellett - mesélte Peller Anna Szulák Andrea beszélgetős műsorában.

A színésznő visszavágott egykori csúfolódó osztálytársainak, hiszen sikert sikerre halmozott a színészi pályán, az Operettszínház oszlopos tagja és közkedvelt műsorvezető is lett belőle, időnként ő a Reggeli című műsor háziasszonya. A plusz kilóknak is búcsút intett, jó ideje vegán és vegetáriánus életmódot folytat, így tartja bomba alakját.

Gyerekként rá sem ismerünk ezekre a sztárokra

Sok női sztárról tudjuk, hogy kisgyermekként csúfolták őket külsejük miatt, mára azonban gyönyörűek lettek. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festettek kedvenc magyar színésznőink, akik iskolásként még szemüvegesek voltak.

A szemüveges kislányból gyönyörű magyar színésznő lett - Felismered, ki ő?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük