Tiniként ilyen duci volt - Ma az RTL Klub gyönyörű műsorvezetőnője
Peller Anna duci tiniből gyönyörű színésznő és műsorvezető lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub két gyönyörű műsorvezetője, Peller Anna és Mariann többször beszéltek már arról, hogy iskoláskorukban bántották, kiközösítették és csúfolták őket, mert ducik voltak, ráadásul SZTK-keretes szemüvegük is volt, és a fiatalabbik Peller lány fogszabályzót is viselt. Amikor Peller Anna jelentkezett a Színművészetire, és 100 kilós, kövér lányként Júlia szerepéből adott elő részletet, szó szerint kiröhögték. 

- Amikor általános iskolában mindenki úgy negyven kilót nyomott, az én súlyom hetven körül járt, nyolcadikban pedig már száz kiló voltam. Az általános iskola első és második osztályában vertek is a többiek. Emellett sokat csúfoltak: például a "Digi-dagi daganat, kergeti a halakat" és a "Szia, te bálna" gyakran elhangzott. De voltam zsírdisznó, koca, malac, házi víziló és ehhez hasonlók - mesélte Peller Anna még 2012-ben az RTL Klub Reflektor című műsorában.  

Peller Anna aztán életmódváltással leadta a súlyfelesleget, és, bár továbbra is hízékony alkat, odafigyel az alakjára, aminek szemmel látható az eredménye. A 38 éves sztár az egyik legszebb magyar színésznő és műsorvezető - 2017 júliusától férjével, Lukács Mikivel ők az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik műsorvezetői. 

Peller Anna és Lukács Miki a nagy nyilvánosság előtt is vállalják, nem mindig úgy néztek ki, mint most. Míg előbbi gyerekként túlsúllyal küzdött, utóbbi vékonyka fiú volt, aztán tíz évvel ezelőtt izmosra gyúrta magát. Közös Facebook-oldalukon többször is posztoltak már magukról évekkel ezelőtti, fiatal- vagy gyerekkori fotókat.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük