Wossala Rozinára szinte rá sem ismerni - Több mint 10 kilót fogyott

Wossala Rozina az elmúlt kilenc hónapban több mint tíz kilót fogyott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Wossala Rozina rengeteget változott az elmúlt kilenc hónapban: a 2014-es Konyhafőnök második helyezettje látványosan lefogyott, ez pedig a követőinek is feltűnt. 

Sokan írták az Instagram-oldalán, hogy alig lehet ráismerni, nemcsak karcsúbb, de a frizurája is új. 

Wossala Rozina lefogyott

A Borsnak azt mesélte, hogy egy darabig nem is tudta hova tenni, amikor az emberek a testi-lelki harmóniáról beszéltek egészen addig, míg az elmúlt másfél évben az ő életében is testileg, valamint lelkileg is sok változás történt, aminek következtében elkezdett jobban figyelni magára. Ennek egyik következménye, hogy az elmúlt kilenc hónapban több mint tíz kilót fogyott. 

- Korábban is próbálkoztam fogyókúrával, de azok inkább önsanyargatások voltak, míg a mostani egy teljes átalakulás, átszellemülés, egy belülről fakadó változás, ami fizikai formát öltött. Rengeteget sportolok, anélkül nem is tudom, mi történne velem. Talán saját magam ellenségévé válnék, mert nekem szükségem van arra, hogy a bennem túltengő energiát levezessem valahogy - árulta el a napilapnak fogyása titkát. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire lefogyott, és milyen sokat változott Wossala Rozina. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük