Borbás Marcsi őrségi otthona olyan, mint a mesében: távol esik a világ zajától

Borbás Marcsi irigylésre méltó környezetben éli mindennapjait.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak emberek, akik odavannak a városi életért, tobzódnak az örökös nyüzsgésben. Másokat kifejezetten zavar az állandó dudaszó, az emberek forgataga és a folytonos rohanás, ezért a vidéki élet nyugalmába menekülnek.

Borbás Marcsi évek óta kacérkodott a gondolattal, hogy elköltözik a fővárosból. Végül a koronavírus-járvány billentette el a mérleg nyelvét. Elhatározta, az Őrségben rendezi be új otthonát.

Borbás Marcsi mesebeli otthona

A Mokka riportjában mutatta meg, milyen idilli környezetben él. A felvételeket elnézve szinte visszarepülünk az időben: házában a nyugalom és a csend az úr, modern kütyük csak elvétve találhatóak nála. Asztalára kizárólag saját termesztésű növények kerülnek, illetve a ház berendezési stílusa is a régi korok rusztikusságát idézi. Antik kiegészítőkkel és népies holmikkal dekorálja a tereket. 

Képes összeállításunkban mutatjuk Borbás Marcsi mesebeli otthonát.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük