Csősz Bogi isztambuli luxusvillájának mesebeli a kertje is - Másfél hektár zöld oázis
Csősz Bogi Törökország legnépesebb városában egy gyönyörű birtokon él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi imád utazni és a világ szépségeit felfedezni, de 2020 tavaszát kénytelen volt ő is az otthonában, önkéntes karanténban tölteni. Nem kellett azonban úgy éreznie, hogy be van zárva a négy fal közé. 

A Feleségek luxuskivitelben 36 éves szereplője török milliárdos férjével egy 1400 négyzetméteres, háromszintes villában él, amihez másfél hektáros kert is tartozik. A 300 fás, virágos, zöld oázis akár parknak is nevezhető kert helyett. 

Csősz Bogi másfél hektáros kertje

"Aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy a kert az egy szentély számomra. Minden évben irányítom a nyesést, újabb és újabb gyümölcsfák, díszcserjék bevezetését, biozöldségek ültetését, vitaminok, komposzt elszórását. Amennyire lehet mindent biodinamikusan. Igen, bőven van segítségem, de azt hiszem, a legfontosabb, hogy legyen hozzá egy mély szeretet és igény a szépségre, legyen bármekkora is a terület.

A természet tiszteletét a családomtól örököltem, generációkon át a föld volt a mindenünk. Erdélyből hozom a tudást, ahol nemcsak virágokat, gyümölcsfákat, de rengeteg leveles zöldséget, hüvelyeseket és gumósokat termeltünk nagy területeken, rengeteg munkával és odaadással. Ez jelentette az Életet. Ma is a legnagyobb örömömet a kertben lelem" - vallotta be egy áprilisi posztjában. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen mesebeli kertje van Csősz Boglárkának.

Ezt is szeretjük