Csősz Boglárka egy 1400 négyzetméteres luxusvillában él Isztambulban - Fotók
Csősz Boglárka isztambuli otthonához foghatót itthon sehol sem találni.

csosz-bogi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar sztárt nem láttunk még olyan luxusvillában élni, mint amilyen Csősz Boglárka isztambuli otthona. A színésznő, üzletasszony törökországi kiruccanásra hívta meg a Feleségek luxuskivitelben többi szereplőjét, akiknek tátva maradt a szájuk, amikor meglátták, Bogi hol él. Az 1400 négyzetméteres villa háromszintes, tetőteres, és a háziasszony elárulta, hogy bizonyos szintjei nem is látszanak - a luxuskocsikat rejtő garázs vagy a borospince valószínűleg a föld alatt kapott helyet. 

- A többi luxusfeleség csak akkor húzta el a száját, amikor Csősz Bogi megemlítette, hétvégente az anyósa és az apósa, valamint a nagy család más tagjai is náluk időznek, ugyanis nekik is külön lakrészeik vannak a hatalmas házban.  Attól azonban nem hinném, hogy tartani kellene, hogy egymás idegeire mennek, olyan nagy a villa. Arról nem is beszélve, hogy 300 fás, másfél hektáros kert is tartozik hozzá - a virágos, zöld oázis ugyancsak ámulatba ejtette a többi luxusfeleséget. 

A ház még jobban meglepte őket, mint a kert. Szerintem soha életükben nem láttak ilyen pompát, mert a magyar házak nem így szoktak kinézni, még akkor sem, ha tele vannak antikkal. A török házakban minden azért van, hogy lenyűgözzék a barátaikat - mondta a műsorban a vörös szépség, akit társnői Törökországba érkezésük után Szultánának becéztek. 

Nézd meg, milyen pazar luxusvillában él Isztambulban a férjével Csősz Boglárka!

Ezt is szeretjük