Emlékszel az UFO együttes vörös bombázójára? A 42 éves Cynthia dögösebb, mint valaha
Tölgyesi-Khell Cynthia kicsattanó formában van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az UFO együttes volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb formációja, Varga Zsolt, azaz Dr. Love volt a frontember, az oldalán pedig két csinos lánnyal, Tölgyesi-Khell Cynthiával és Szalai Zitával, becenevén Mercyvel lépett fel.

Olyan slágereik voltak, mint a Szerelemdoktor, a Karibi party, a Napolaj vagy a Nyár van, a csapat végül 2000-ben feloszlott, majd tíz évvel később újjáalakultak, ekkor Cynthia is csatlakozott a csapathoz, de később kiszállt a formációból. Sokaknak egyébként ő volt a kedvence, a '90-es években a vörös hajú bombázóért csak úgy epekedtek a férfiak.

Ami a magánéletét illeti, 15 évig volt együtt Hujber Ferenccel, két gyermekük született, Noel fiuk 11, Noa lányuk ötéves. A kétgyermekes édesanya végül 2017-ben adta be a válópert, azóta rendeződött a szerelmi élete, párjával, Rolanddal nagyon boldog, lassan két éve vannak együtt.

2019 októberében robbant a hír, hogy Cynthia és a Megatáncból megismert Karsai Zita Retro Chicks néven alapított duót, a '80-as és '90-es évek slágereivel járják majd az országot, első videóklipjüket november elején forgatták le, ami várhatóan még karácsony előtt debütálni is fog. Természetesen az új formáció megalakulása miatt szexi fotók is készültek a gyönyörű sztárról. Ez a felvétel nagyon dögös lett róla.

Itt Karsai Zitával pózolt, mind a ketten kirobbanó formában vannak. Cynthiától megkérdeztük, hogy miért vágta bele ismét a fejszéjét a zenélésbe.

- Nekem a gyerekek mellett most jött el az idő, és a csodálatos párom és szüleim támogatásával, segítségével újra színpadra állhatok. A tánc és zene szeretete az, amit szeretnénk minél több emberrel megosztani - mesélte nekünk a táncoktatóként is dolgozó sztár.

- Saját stílusomat, a Salsa Street Jazzt oktatom. A tánc maradt a fővonal és a család - tette hozzá.

A '90-es évek énekesnői régen és most

Emlékszel Lajtai Katira, Betty Love-ra vagy Miss Bee-re? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '90-es évek legnépszerűbb énekesnői.

Ezt is szeretjük