Ada ikerfiai jól megnőttek - Bence és Bálint már tinédzserek
Ada fiai 14 évesen már magasabbak, mint édesanyjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Adrienn - vagy ahogy egy ország ismeri, Ada - és volt férje, Timó, azaz Bánszki László a VIVA TV sztárpárja volt. 2005-ben kötötték össze az életüket, bár a házasságuk csak négy évig tartott, kapcsolatukból egy ikerpár született, Bence és Bálint.

A csinos műsorvezető a húszas évei elején járt, amikor életet adott gyermekeinek, így még meglepőbb, hogy 37 évesen, már ilyen nagy fiúkkal büszkélkedhet. Januárban születésnapjuk alkalmából megható szavakkal köszöntötte őket: „A legtisztább, legtartósabb, legőszintébb, feltétel nélküli szerelem 14 éve.”

Ada ikerfiai már tinédzserek

Bár nagyon szoros kapcsolatot ápolnak édesapjukkal, sokáig éltek hármasban, így amikor Adát újra megtalálta a szerelem, nagyon fontos volt számára, hogy a fiúk is elfogadják kiszemeltjét.

- Az a te felelősséged, hogy a gyereked ne érezze azt, hogy háttérbe szorul, ha bemutatod neki az új párodat. Én soha nem szerettem volna azt, hogy akivel vagyok, új apukája legyen a fiúknak, inkább egy barát, aki partner tud lenni az életünkben - nyilatkozta a FEM3 Café műsorában 2016-ban.

Az egyensúlyt azóta is sikerült tökéletesen fenntartani, hiszen párja, Máté már öt és fél éve beépült a családjukba. 2019 szeptemberében össze is költöztek a férfival Nürnbergben, így az ikrek tavaly ősztől már Németországban kezdték meg az új tanévet.

Képeken mutatjuk, hogy milyen nagyok már Ada ikerfiai, Bence és Bálint.

Ezt is szeretjük