Erős Antónia kislányának sztárfotója - Szonja a Szigeten Ed Sheerannel szelfizett

Erős Antónia lánya, Szonja emlékezetes szelfit szerzett a Szigeten.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Míg Sebestyén Balázsnak nem igazán jött össze a tökéletes szelfi az idei Sziget legnagyobb sztárjával Ed Sheerannel, Erős Antónia kislányának, Szonjának sikerült mosolygós, emlékezetes közös képet készítenie a világhírű angol énekessel. Az RTL Klub híradósának kisfia, Matyi sem panaszkodhat, neki egy másik világsztárral készült közös fotója. 

Erős Antónia ikrei július végén ünnepelték a tizedik születésnapjukat, és sok kiskamaszhoz hasonlóan már őket is elkezdték érdekelni a zenei fesztiválok. A Szigetet idén nem lehetett kihagyni, amióta tavaly kiderült, ki lesz a sztárfellépő, mindenki Ed Sheeran koncertjét várta, fotózkodnia azonban csak keveseknek sikerült vele. A híradós lánya a szerencsések közé tartozik, a backstage-ben sikerült elkapnia pár szelfi erejéig.

eros-antonia-lanya-szonja
Fotó: Erős Antónia

- Amikor megérkezett, Szonja odarohant, megkérdezte udvariasan angolul, hogy készíthet-e egy fotót róla. Ed Sheeran kikapta a kezéből a telefont, és ő maga készítette el a néhány szelfit, ami a telefonján ott van, és szerintem ott is marad hosszú időkre - mesélte a Fókusznak

Erős Antónia kisfia a VOLT Fesztiválon gyűjtött be egy világsztárral készített fotót, Matyinak Slash mellett állva lett egy emlékezetes felvétele. 

eros-antonia-fia-matyi
Fotó: Erős Antónia

Sebestyén Balázs megígérte a nagyobbik fiának, a tízéves Beninek, hogy megpróbál készíteni egy közös szelfit Ed Sheerannel. Becsületére legyen mondva, próbálkozott.

Az Instagramra aztán feltöltött egy olyan képet is, ami kicsit jobban sikerült, az énekes és a műsorvezető is látszik rajta. 

Magyar tévések ritkán látott gyerekei 

A 2009-ben megszületett ikerpárt, Szonját és Matyit babakorukban láthattuk szemtől szemben az RTL Klub egyik műsorában, illetve a Story magazinban. Erős Antónia 2018-ban úgy döntött, ismét megmutatja két csemetéjét. Képes összeállításunkban nemcsak azt nézheted meg, mennyit nőttek a híradós ikrei, hanem más hazai tévésztárok ritkán látott gyermekeiről is láthatsz fotókat.

Ezt is szeretjük