Novodomszky Éva és ritkán látott fiai - A nagyobbik már 14 éves
Novodomszky Éva két szép fiút nevel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Novodomszky Éva és olasz férje, Salvo házasságából két fiú született: Christiano 2004 októberében, Marco fiuk pedig 2010 júniusában jött a világra. A sztárpár házassága nem működött, így két évvel ezelőtt elhatározták, hogy külön folytatják, de fiaikat közösen nevelik tovább.

A csinos műsorvezető két fiával a Story magazinban szerepelt. Christiano kamaszkorba lépett, 14 éves, míg Marco idén ünnepelte kilencedik születésnapját. Novodomszky Éva elárulta, hogy a fiúkkal a nyáron Dél-Olaszországba utaznak, hogy meglátogassák a gyerekek nagyszüleit. Míg a fiúk hosszabb ideig külföldön fognak tartózkodni, addig a 45 éves sztár csak néhány napot lesz ott.

- Számunkra teljesen normális, hogy bár különváltunk a férjemmel, a családi köteléket minden körülmények között fenntartjuk. Azt is megértem, ha valaki emiatt furcsán néz ránk, hisz minden családnak megvannak a maga játékszabályai, amelyek szerint működik. Mi viszont abból sem csinálunk ügyet, hogy épp melyikünknél tartózkodnak a gyerekeink. Teljesen spontán alakul az életünk - mondta a lapnak.

Elárulta azt is, hogy a nyáron Christiano kajaktáborban vesz részt, Marco pedig edzőtáborban lesz, ugyanis a kisebbik fiú nagyon ügyesen focizik. Míg a nyár a lazulásról szól, addig ez a többi hónapról már kevésbé mondható el, hiszen a gyerekek az iskola mellett zenét tanulnak, illetve más különórákra is eljárnak.

Magyar sztárok felnőtt lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a népszerű női sztárok, mint Soma, Zoltán Erika vagy Hernádi Judit felnőtt lányai.

Ezt is szeretjük