Szalóki Ági kisbabája lombikkal fogant meg - 42 évesen sikerült teherbe esnie

Szalóki Ági áprilisra várja első gyermekét, akiről elárulta, lombikkal fogant.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szalóki Ági októberben ünnepelte a 42. születésnapját, akkor jelentette be, hogy első gyermekével várandós. A kisbabája lombikkal fogant, erről most beszélt először. 

A Nők Lapjának adott interjúban mesélt arról, milyen utat kellett bejárnia ahhoz, hogy édesanya lehessen. 

Szalóki Ági babája lombikkal fogant

Az énekesnő fiatalabb korában még nem állt készen az anyaságra, több önismeretre volt szüksége, majd amikor elérkezettnek látta az időt, természetes úton nem esett teherbe, és mivel elmúlt negyvenéves, felkeresett egy magánklinikát. Miután az igazgató harmadik kérdése az volt, hogy áll anyagilag, úgy érezte, ez nem az ő útja. Amikor tavaly októberben arról hallott, az állam a lombikkezelés gyógyszereit is állja, és a SOTE-n új lombikosztály nyílik, azonnal jelentkezett. 

A vizsgálatok során kiderült, hogy kimerülőben van a termékenysége, az orvosok öt százalék esélyt adtak annak, hogy megfogan. Az édesanyja is ekkor beszélt arról először, hogy a női águkon örökletes a korai menopauza. Szalóki Ági szerint sokszor félrevezető, hogy a médiában negyven fölött szült hírességekről lehet olvasni. 

- Csak a jó hírről értesül a közönség, a baba születéséhez vezető rögös utat, a könnyeket senki sem látja. Így a köztudatba egyre inkább az épül be, hogy negyven felett is könnyen jön a gyermekáldás, közben azoknak a nőknek a tízezreiről, akik elkeseredetten és gyakran hiába próbálkoznak, szinte soha nem hallunk - mondta a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A lombikprogram nem indult el a tervezett időben, mert kitört a világjárvány, és ez először nagyon megviselte az énekesnőt, majd az önsajnálat helyett húsvétra készülve az otthonát takarította, és befelé fordulva a lelkét is megtisztította.

Májusban az első beültetés nem sikerült, de ekkor már nem keseredett el, inkább olyan természetes gyógymódokat keresett, amik segíthetik a teherbe esést. A világjárványra is úgy tekintett, mint lehetőségre az elcsendesedésre és lelassulásra. 

2020. október 26-án átvehette a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést a Pesti Vigadóban rendezett ünnepségen.
2020. október 26-án átvehette a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést a Pesti Vigadóban rendezett ünnepségen.
Fotó: MTI/Kovács Attila

Ősszel már bejelenthette az örömhírt, hogy kisbabát vár, mostanra pedig az is kiderült, hogy szépen gömbölyödő pocakjában egy kisfiút hord a szíve alatt. 

- Akárhogy is hozza az élet, ez a karácsony a mi családunk számára online vagy személyesen is emlékezetes lesz, és új jelentéssel teli. Új életet várunk, fényt és a tavaszt. Áprilisban születik majd a kisbabám, akkor, amikor talán már véget ér a járvány, és kicsit felszabadulunk.   

Azt hitték, nem lehet természetes úton gyerekük

Sok nő számára talán az a legszörnyűbb, amikor az orvosa közli: nagyon valószínű, hogy természetes úton nem lehet gyereke. Várkonyi Andrea is sokáig ebben a tudatban élt. Miután válása után találkozott Bochkor Gáborral, vele is közölte az orvosoktól hallott információt. Alig telt el azonban fél év, és a műsorvezető teherbe esett. Nem Várkonyi Andrea az egyedüli hazai sztár, aki úgy tudta, spontán nem eshet teherbe, de az élet ezt felülírta.

A magyar híradós azt hitte, nem lehet gyereke - Új párjától fél év után teherbe esett

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük