Debreczeni Zita kisbabája a tizedik lombikon fogant meg - Először beszélt a küzdelméről

Debreczeni Zita és Gianni először beszéltek arról, milyen küzdelmes út végén fogant meg a kisfiuk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zita és Gianni Annoni február közepén jelentették be, hogy első gyermeküket várják. Több mint öt éve alkotnak egy párt, és nem titkolták, nagyon vágytak már a babára, de arról mostanáig nem beszéltek, milyen küzdelmes utat jártak be, mire a csöppség megfogant. 

A Nők Lapjának adott interjúban elárulták, azért jelentek meg ritkán az utóbbi években nyilvános eseményeken, mert miközben a modell és fotós gyógyszereket szedett, illetve injekciókat kapott, hogy teherbe essen, sokan tapintatlan kérdéseket és megjegyzéseket tettek a szerintük már időszerű gyermekáldással kapcsolatban. 

A tizedik lombik lett sikeres

Debreczeni Zita 33, Gianni 43 éves volt, amikor egymásra találtak. Mivel a barna szépség a menstruációja idején mindig nagyon rosszul volt, hányt, és el is ájult, felmerült az endometriózis gyanúja, ezért elment egy teljes kivizsgálásra, ami után az orvos azt mondta, minden rendben van, próbálkozzanak. 

A vágyott kisbaba mégsem fogant meg. Az esküvő előtt hat inszemináción voltak túl, majd a lagzi után kerestek egy olyan nőgyógyászt, aki meddőséggel is foglalkozik. Ennek során kiderült, hogy az újdonsült feleségnek olyan a méhsövénye, mintha össze lenne nőve. 

- Ha összejött volna a baba, akkor sem fért volna el. Elkerülhetetlen volt a laparoszkópiás műtét, melynek során bebizonyosodott, hogy endometriózisom van, illetve méhletapadásom, egy polipom, két miómám és három cisztám, a legnagyobb alma nagyságú - mesélte a hetilapnak Debreczeni Zita. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Az operáció után az orvos javaslatára pszichológushoz és endokrinológushoz is elment. Retteg a tűtől, de mivel minden petesejt-leszívás előtt három héten keresztül naponta ötszöri injekciózásra van szükség, idővel megtanulta magának beadni az injekciót. Amikor néhány lap megírta, hogy meghízott, azzal viccelte el a dolgot, hogy az étteremtulajdonos férje nagyon jól főt. Szerinte, aki belegondolt, rájöhetett, hogy egy mindig vékony testalkatú nő, aki jó ideje házas, valószínűleg hormoninjekcióktól hízott. 

- Ezt az egészet azért meséljük most el, mert nagyon sokan kérdezik, nekünk, mi segített. Valamelyik nap kaptam egy üzenetet: "Zita, a harmadik lombikom sem sikerült, kérlek, mondj valami biztatót!" És akkor én, aki végtelenül zárkózott vagyok, megírom egy idegennek, hogy nekem a tizedik sikerült. 

debreczeni-zita-gianni
Fotó: Femina/Hegyi Júlia Lily

- Ami velünk történt, az nem szégyen, és nem gyengeség. Sok erő kellett hozzá, igazi családerő. A mi kapcsolatunkat még jobban megerősítette. És szeretnénk valahogy erőt adni másoknak, hogy tartsanak ki, adjanak maguknak időt. Nekünk a tizedik lombikot kellett kivárnunk - mondta Gianni. 

2019-ben advent első vasárnapján mentek el az orvoshoz, a másodikon történt a beültetés, a harmadikon, 22-én ment Debreczeni Zita vérvételre. Szenteste már fényképük volt arról, hogy kisbabájuk lesz, a szüleiknek a gólyahírnél nem is tudtak volna szebb karácsonyi ajándékot adni. Január 6-a, vízkereszt napja és a kismama születésnapja is emlékezetes dátum marad, akkor hallhatták először a baba szívhangját. 

A 39 éves sztár már a harmadik trimeszterben jár, de az interjúban azt mondta, akkor lesz teljesen nyugodt, ha a karjában tarthatja a kisfiukat. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Féléves lett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya. Hannaróza Mária 2019. december 3-án jött világra, és hat hónap alatt nagyon sokat változott. 

Tóth Gabi kislánya féléves - Hannaróza Marika egy cukorfalat friss fotóján

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük