Kollányi Zsuzsi már 6 hónapos terhes - 2 éves ikreinek kisöccsük születik
Kollányi Zsuzsi énekesnő a közösségi oldalán tudatta az örömhírt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kollányi Zsuzsi hatalmas örömhírt jelentett be a közösségi oldalán: az énekesnő egy babapocakos fotóval tudatta, hogy ismét várandós. Kollányi Zsuzsi énekesnő a közösségi oldalán tudatta az örömhírt.

Már azt is tudni, hogy az augusztusban második születésnapjukat ünneplő ikerfiai egy öcsikének örülhetnek. 

Kollányi Zsuzsi babát vár

Az Instagram-oldalán azt írta, nem akart ilyen sokáig titkolózni, de miután letelt a kritikus három hónap, kitört a világjárvány, és úgy érezte, miközben sokan elveszítik az állásukat, és milliók aggódnak, egy darabig még megtartják maguknak a gólyahírt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na szóval, belecsapok: bemutatom Nektek Bogdánt. 😊❤️❤️Itt lakik bent már 6 hónapja, és szépen növekszik tovább. Tudom, nem ilyenkor illik “bejelenteni” egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk. 😊De most már jobb a hangulat hála Istennek, sok minden a régi kerékvágásban mehet, én is szívesen hordanék szűk, dögös kismama rucikat, és nagyon boldogok vagyunk a kisfiúnk miatt, így azt gondoltam, ideje megosztanom Veletek. 😊❤️Küldjetek sok szeretetet, energiát nekünk, és jó egészséget. 😉💋Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk. 🙏🏻#haveawonderfulday #pregnant #littleboy #mythirdson #iamsoblessed #proudmom #24weekspregnant

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

Mostanra viszont sok minden a régi kerékvágásban megy tovább, ezért itt volt az ideje megosztani másokkal is a boldogságukat. Azt is elárulta, hogy a babapocakjában hat hónapja fejlődő csöppség kisfiú, aki a Bogdán nevet kapja majd. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kollányi Zsuzsi 2018 áprilisában, A Nagy Duett versenyzőjeként árulta el, hogy várandós, és nagyjából a terhesség felénél jár. Augusztus végén írták meg a lapok, hogy megszületett a kisfia, de az énekesnő október végéig semmit nem nyilatkozott a gyermekáldásról. Csak ekkor, a Story magazinból derült ki, hogy miért: valójában ikreknek adott életet augusztus elején, akik a vártnál hét héttel korábban érkeztek.

Az ikrek programozott szüléssel jöttek világra augusztus elején, mert Kollányi Zsuzsi veszélyeztetett terhes volt. A magzatvíz a 33. héten folyt el, a szülést másnap indították meg. Bálint 1900 grammal, két perc múlva Bence 1140 grammal született meg. Előbbi rögtön inkubátorba került, utóbbit pedig köldöksérve miatt azonnal átszállították egy másik kórházba, hogy megműtsék. Bálintot két hét, Bencét egy hónap után engedték haza, addig az énekesnő és párja, Attila a két kórház, illetve az otthonuk és a kórház között ingáztak.

Fekete Dávid tündéri ikrei

Fekete Dávid élvezi az apaságot, január 3-án világra jött ikrei sok örömet okoznak a megasztáros énekesnek és feleségének, a fiúcskákat nevelt lánya, Leila is imádja. Ádin és öccse, Máté tündériek, gyakran egymás kezét fogva alszanak el. 

Ezt is szeretjük