Radics Gigi kisbabát vár: már ilyen szépen gömbölyödik a pocakja
Radics Gigi és szobrász párja első gyermeküket várják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi csak március vége felé árulta el, hogy már egy éve szerelmes, párja a két évvel idősebb szobrász, Mikus Áron. A 23 éves sztár most újabb fontos bejelentést tett: első gyermeküket várják. 

Az énekesnő a Story magazin címlapján meg is mutatta babapocakját, ami szépen gömbölyödik, már nem könnyű takargatni. 

Radics Gigi első gyermekével várandós

Amerikában derült ki, hogy várandós: miután nagyon fáradékonynak érezte magát, alig bírt enni- és innivalót leerőltetni a torkán, rá sem bírt nézni az ételre, a hazaút előtt vett egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Egy étteremben, vacsora közben mondta el a párjának. Az első ultrahangon majdnem elsírták magukat, amikor meghallották a gyermekük szívdobogását.

- Az eljegyzés jóval korábban szóba került köztünk, hónapok óta határozottan együtt tervezzük a jövőnket. Masszív bizalom van köztünk. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni, és korábban állandóan azt hangoztattam, hogy csak meg kell találnom ehhez a megfelelő partnert - mondta a hetilapnak. 

Áron személyében megtalálta ezt a személyt. A második randijukon, amikor megpuszilták egymást, mindketten úgy érezték, mintha beléjük csapott volna a villám. Az énekesnő már a kapcsolatuk elején azt gondolta, a férfi csodálatos apja lenne a gyermekének, a fiatal művész pedig már most azt mondogatja, szeretné, ha a kisbabának lenne majd testvére is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Radics Giginek már az első találkozásukkor megtetszett a jóképű szobrász, de akkor még kapcsolatban élt, meg sem fordult a fejében, hogy valami komolyabb is lehetne közöttük. Csak akkor jelölték be egymást ismerősnek, miután az énekesnő és Kai szakítottak, valamint néhányszor találkoztak közös munkák, fotózások során. Aztán az énekesnő Áron egyik szobrának a fotója alatt kommentelt, mire az meghívta a műtermébe. Délutántól hajnalig beszélgettek. 

Az énekesnő a kapcsolatuk harmadik hónapjában mutatta be választottját a szüleinek, de a gólyahírrel nem várt ilyen sokáig. Édesapja és édesanyja is meglepetten, de hatalmas örömmel fogadta a bejelentést. 

- Egy előadó életében talán sosincs ideális idő a családalapításra, hiszen egy karrier jó esetben mindig felfelé ível, egy ilyen folyamatban pedig nem könnyű megálljt parancsolni. Ezért nekünk sem lett volna érdemes várni - mesélte a kismama. 

Azt mondta, tudja, az első hónapok nem lesznek egyszerűek, de a szülei mindenben támogatják, ahogy eddig is, és Áron édesanyjára is számíthat. Anyaként sem tett le a szakmai terveiről, most is az új albumán dolgozik. 

- Pár hónapig biztosan távol maradok a színpadtól, amíg megszokjuk az új életünket szülőkként. Épp ezért már most dolgozom az új albumomon, hogy a babázási szünetemben kedveskedhessek a rajongóimnak az új dalokkal. 

Az RTL Klub sztárjai smink nélkül

Csobot Adél a hétköznapokon, kétgyerekes anyukaként nem visel sminket, és haját kiengedve vagy egyszerű lófarokban hordja, de Radics Gigi vagy Dallos Bogi is megmutatta már természetes arcát. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki az RTL Klub női sztárjai smink nélkül és kifestve. 

Ezt is szeretjük