Radics Gigi egy évig titkolta új párját – Ebbe a jóképű művészbe szeretett bele

Radics Gigi először mesélt új párjáról, akivel már majdnem egy éve együtt van.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Radics Gigi a múlt héten egy közös fotóval jelentette be, hogy újra szerelmes. Akkor a képhez csak két szívecskét és a választottja nevét posztolta.

Az énekesnő a Mokkában videós bejelentkezése során beszélt először kicsit bővebben párjáról és a megismerkedésükről.

Radics Gigi szíve egy éve foglalt

A 23 éves sztár szívét egy jóképű művész rabolta el. Mikus Áron két évvel idősebb Giginél, és fiatal kora ellenére máris elismert és keresett szobrász. Triptichon című szobra nyerte el például 2019 tavaszán a Futureal és a Magyar Képzőművészeti Egyetem által kiírt szoborpályázatot, ami alapján ez az alkotás díszítheti a Corvin Technology Park irodakomplexum udvarát.

- A párommal közel egy éve vagyunk most már együtt, csak nem szerettem volna erről beszélni. Szerettem volna egy picit megvédeni magunkat a médiától, de most már mindketten annyira stabilnak érezzük ezt a kapcsolatot, hogy szerettünk volna megnyilvánulni róla - árulta el a TV2 reggeli műsorában.

- Nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hála istennek, és szívből remélem, hogy ez egy hosszú távú kapcsolat lesz.

Ő szobrászművész, és az egyik munkájának köszönhető, hogy egy párt alkotunk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Radics Gigi nemrég érkezett meg Amerikából, ahol hónapokat tölt minden évben, hogy a zenei karrierjét egyengesse. Most a testvérével közös, friss slágere miatt időzött a tengerentúlon. Amikor ezt megtudta a híres amerikai zeneszerző, trombitás, zenei producer Quincy Jones, meghívta az énekesnőt és annak egész családját Los Angeles-i otthonába, ugyanis már egy ideje nagy rajongója Giginek.

- Ilyen még nem volt, mert eddig vagy az öcsémmel, vagy az apukámmal volt hozzá alkalmam elmenni, de most az egész családom megélhette azt a csodát, amit én már többször átélhettem. Nagyon jó volt újra ott lenni nála, és beszélgetni vele. Imádom ezt az embert, elképesztő, hogy miket tud mesélni! - osztotta meg a nézőkkel.

A fiatal sztár jelenleg karanténban van, de egy kicsit sem szomorkodik, napi rendszerességgel edz, és természetesen rengeteget dolgozik készülőben lévő lemezén.

Lola és jóképű párja

Lola és párja, Norbi két éve alkotnak egy párt, de a férfi már tíz évvel ezelőtt beleszeretett az énekesnőbe. Akkor írt is neki az iWiWen, de nem kapott választ a levelére. Pár évvel később hangmérnökként megkapta a sztár telefonszámát is, de Lola nem vette fel a hívásait. Nyolc évbe telt, mire egy fellépésen összehozta őket a sors.

Ezt is szeretjük