Vasvári Vivien végre megmutatta új párja arcát - Zsigmond ilyen jóképű pasi
Vasvári Vivien ígéretéhez híven, február 14-én megmutatta a szerelmét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly szeptember elején derült ki, hogy Vasvári Vivien és Fecsó házassága tönkrement, a férfi már el is költözött a közös otthonból. A feleségek luxuskivitelben sztárja azt tervezte, hogy egy darabig egyedülálló anya lesz, és csak a gyermekeire koncentrál. 

A sors keresztülhúzta a számításait: öt hónappal a szakítás után boldog párkapcsolatban él, úgy érzi, megtalálta másik felét.

Az első fotó Vasvári Vivien párjáról

Vasvári Vivien január végén azt ígérte, február 14-én a nagy nyilvánosság előtt is megmutatja új párját. Ígéretét betartotta, Valentin-nap az Instagram-oldalán posztolta közös fotójukat, amelyen először látszik a férfi arca.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️👫🏼🌹

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

A szerelmesek egy héttel ezelőtt utaztak Malajziába, a szőke sztár azóta naponta posztol az egzotikus országból egy-két fotót. 

Vasvári Vivien két hónappal ezelőtt, december 6-án találkozott Zsigmonddal, az ő szőke hercegével, amikor a barátnőivel lazított, a férfi pedig egy pasikból álló társasággal bulizott. Látásból korábban is ismerték egymást, de korábban két szót sem váltottak egymással, Mikulás-nap aztán elkezdtek beszélgetni, abba sem akarták hagyni.  

- Hamarosan úgy éreztem, hogy jött valaki, aki az első nap megfogta a kezem, aztán a következő napon teljesítette az elvárásaimat, ami nekem egy komoly szerelemhez kell - mesélte a Story magazinnak

Zsigmond három évvel idősebb, 32 éves, üzletember, és neki is van gyermeke, akivel Vasvári Vivien is megismerkedett, ahogy a férfi is találkozott már Arianával és Edwarddal. 

- Családapa, egy küzdelmes válás közepén van, de a legfontosabb, hogy úriember, bújós, aki nem fél kimutatni az érzelmeit, legyen szó bármiről.

2019 legszebb csipkeruhái hazai sztárjainkon

A hazai sztárok is rajonganak a csipkéért, többen is meseszép vagy éppen dögös csipkeruhában jelentek meg egy díjátadón, gálán vagy premieren az elmúlt egy évben. Vasvári Vivien a 2019-es Playboy-gálán merészségben túltett mindenkin. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azt a tíz hazai, női sztárt, akik szerintünk a 2019-es év legszebb csipkeruháit viselték. 

Ezt is szeretjük