Vasvári Vivien új szerelméről áradozott - Megtalálta a másik felét

Vasvári Vivien reméli, hogy új kapcsolata hosszú távú szerelem lesz.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien január első hetében posztolt először egy szerelmével közös fotót, ám akkor a titokzatos férfit csak hátulról láthattuk. Annyit árult el róla akkor, hogy nem celeb, és nem is szeretne az lenni. 

Az RTL Klub ma reggeli műsorában viszont azt mondta, három hét múlva fény derül arra, ki a szerelme. 

Vasvári Vivi Valentin-napon megmutatja új párját

Boldogok vagyunk, másfél hónapja tart a szerelem

- jelentette ki a Reggeliben széles mosollyal az arcán Vasvári Vivien, aki közölte: február 14-én, Valentin-napon kiderül, ki a párja, akit azért mutat meg kivételesen a nagy nyilvánosság előtt, hogy utána nyugodtan élhessék együtt az életüket. 

vasvari-vivien-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Eddig arc nélkül tettem fel egy fotót. Megmondom őszintén, nem nagyon szeretném folyamatosan publikálni a szerelmünket, a médiát beengedni az életünkbe. Egyrészt levontam a múltbeli tanulságokat, másrészt egy üzletemberről beszélünk, és én nem szeretném, ha médiaszereplőként feltűnne műsorokban. Ezt ő sem szeretné, én ezt tiszteletben tartom. Ez a legjobb döntés számunkra - mondta a műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Eddigi párkapcsolatai során sokat csalódott, ezért nem volt egyszerű nyitnia egy új kapcsolat felé, de hitt abban, hogy vár még rá az igazi. 

Rengeteget szenvedtem szinte az összes párkapcsolatomban.

Két olyan kapcsolatomnak is vége lett, amiből született egy-egy gyermekem, így már nehéz valakinek újra bizalmat szavazni. De én hiszek és reménykedek abban, hogy igazán boldog leszek. Igazából most az is vagyok! Remélem, ez hosszú távú lesz - vallotta be Vasvári Vivi. 

vasvari-vivien
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Azt is megosztotta a Reggeli nézővel, hogy a szőke hajú hercege mivel hódította meg. 

- Ő tényleg úriember, és teljesen egy húron pendülünk,

olyan, mintha a másik felem lenne. Még nem volt ilyen élményem

Én tényleg hiszek az igazi szerelemben, nem adom fel, amíg ezt meg nem találom. Remélem, ez a kapcsolat tényleg az lesz! 

- Szerintem egy kapcsolat elején vannak jelek, amikről felismerhető, hogy nem fog működni hosszútávon. Az a baj, hogy én nagyon hamar tudok szeretni.  Ezt kell megtanulnom, hogy ha vannak dolgok, amik számomra nem elfogadhatók, akkor nem megyek bele egy ilyen kapcsolatba. A múltamban rengeteget hibáztam emiatt. Nem láttam be, hogy senkit nem lehet megváltoztatni. Vagy csak egy idő után láttam be - vallotta be a 29 éves sztár. 

2019 legszebb csipkeruhái hazai sztárjainkon

A csipke sosem megy ki a divatból: nőies, elegáns, ugyanakkor szexi is tud lenni egy ebből az anyagból készült estélyi vagy alkalmi ruha. Vasvári Vivien a 2019-es Playboy-gálán hívta fel magára a figyelmet egy különleges darabban. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azt a tíz hazai női sztárt, akik szerintünk a 2019-es év legszebb csipkeruháit viselték. 

Ezt is szeretjük