Ez a jóképű pasi Dér Heni új párja - Az RTL Klubról ismerheted
Dér Heni új párja egy jóképű séf, A Konyhafőnökben szerepelt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni úgy érzi, megtalálta az igazit. Az énekesnő már nem titkolja, hogy egy párt alkot Bakos Gergely séffel, akit a nézők A Konyhafőnökben láthattak 2019 tavaszán. 

A 33 éves sztár is ebben a műsorban szúrta ki magának a jóképű fiatalembert, akivel nemrég értek haza egy bakancslistás nyaralásról Kubából, és akivel szerda este a Just Clear Fitness Wellness Award Gálán jelentek meg először egy párként. 

Dér Heni először jelent meg párjával 

Dér Heni az esti díjátadón ráadásul egy díjnak is örülhetett: 2014 után 2020-ban is őt választották a legfittebb énekesnőnek. 

Az énekesnő nyolc hónapja alkot egy párt Bakos Gergellyel, akit nem sokkal azt követően szúrt ki az RTL Klub főzőműsorában, miután a második nagymamája is meghalt. Mindkét nagyija gyakran mondogatta, hogy szeretnének táncolni az esküvőjén, és kézben tartani a dédunokájukat. Erre már nem kerülhet sor, de Dér Heni meggyőződése, hogy az új szerelmet ők küldték az életébe. 

Ő tette meg az első lépést: megkereste a férfit a közösségi oldalon, és gratulált a szerepléséhez. Olyan jól alakultak köztük a dolgok, hogy már a második randi után összeköltöztek. 

- Pedig soha nem hittem abban, hogy működőképes lehet egy olyan kapcsolat, amelyben két ember szinte rögtön összeköltözik. Igaz, mindig is azt vallottam, jobb, ha minél előbb kiderül, passzolunk-e egymáshoz, de hogy ennyire gyorsan megtörténjen minden, azon magam is meglepődtem. Nem vagyunk már húszévesek, a görcsösséget amúgy sem szeretem - mesélte a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt nyilatkozta a hetilapnak, hogy Geri az első férfi az életében, akivel nem kell kompromisszumot kötnie. Egyszer sem veszekedtek, és féltékenység sincs a kapcsolatukban. Sok mindenben hasonlítanak, hasonló a gondolkodásuk, gyakran egyszerre mondanak ki dolgokat. 

Mind a ketten úgy érzik, készen állnak az esküvőre és a családalapításra is. 

- Nincs bennem semmilyen nyomás, hogy már babáznom kéne. Eddig is bármikor szülhettem volna, de nem akartam megalkudni.

Először érzem úgy, hogy kettőnkért szeretnék családot alapítani.

Ha őszinte vagyok, körülbelül tíz éve mondogatom, hogy készen állok a babázásra, de most tényleg így is érzem - vallotta be a barna hajú szépség. 

Dér Heni húga is páratlan szépség

Dér Heni 16 éves volt, amikor jelentkezett a Megasztár első, 2003 őszén indult szériájába. Nyolc és fél évvel fiatalabb húga ekkor még csak kisiskolás volt. A testvéri kötelék évekig nem volt közöttük igazán szoros, hisz az énekesnőt zenei karrierje Budapesthez kötötte, aztán ahogy Alexandra nagyobb lett, jobban megtalálták a közös hangot.

Ezt is szeretjük