Hajdú Péter megtörte a csendet - Új barátnőjével 8 hónapja dúl a szerelem
Hajdú Pétert barátnője, Eszter New Yorkba is elkísérte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Január elején derült ki, hogy Hajdú Péternek új párja van. Akkor elmondta, hogy szerelemével, Eszterrel nem kívánnak bujkálni, de nem is akarnak reflektorfénybe kerülni, nem fogják magukat újságok címlapján mutogatni.

A 44 éves sztár most a Hot! magazinnak azt mondta, nagyon boldogok együtt, nyolc hónapja dúl köztük a szerelem. 

Hajdú Péter és szerelme, Eszter

Eszter New Yorkba is Hajdú Péterrel tartott, amikor az egy magyar italmárka reklámfilmjét forgatta Bruce Willisszel. Az egykori műsorvezető készítette az interjúkat a szereplőkkel. Mindössze négy napot töltöttek Amerikában, de annak minden percét élvezték. 

- Eszterrel ez volt az első tengerentúli utunk. Csak a megérkezésünk utáni esténk volt szabad, végül a Time Square-en kötöttünk ki, és vacsoráztunk egyet a többiekkel - mesélte a hetilapnak Hajdú. 

Nyolc hónapja már, hogy egymásra találtunk, és kimondottan boldogok vagyunk együtt. 

Hajdú Péter január elején az RTL Klub Reggeli két műsorvezetőjének, Peller Annának és Kiss Ramónának elárulta, hogy egy kolléganőjükkel alkot egy párt, aki az adás alatt is a vezérlőben ült. A reggeli műsor két háziasszonya ehhez annyit fűzött hozzá, hogy a nézőknek elárulják, Eszterrel, aki egy barna hajú szépség, nagyon szeretnek együtt dolgozni.  

- Eszter a kamera másik oldalán dolgozik, így a szakmánk egy ponton összeér, ami szerintem kimondottan szerencsés. Egyébként ő döntött úgy, hogy rejtve szeretne maradni, és én ezt tiszteletben tartom - mesélte a szerelmes férfi a Hot!-nak. 

Shane Tusup egzotikus szépségű barátnője

Shane Tusup 2019 novemberében mutatta be Instagram-oldalán egzotikus szépségű barátnőjét. Courtney Brewer San Franciscóban született, sosem úszott versenyszerűen, de 14 évig balettozott. Az edző az édesanyjának köszönhetően ismerte meg, miután hazaköltözött az Egyesült Államokba: Kaliforniában, egy közös barátjuk bortúráján találkoztak.

Ezt is szeretjük