Stohl András 19 évvel fiatalabb párjával érkezett új filmje premierjére

Stohl András a szerelmével és édesanyjával jelent meg a Zárójelentés díszbemutatóján.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Klaus Maria Brandauer és Eperjes Károly mellett Stohl András a főszereplője Szabó István új filmjének. A Zárójelentés díszbemutatójával indult el ünnepélyesen kedd este a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemle a budapesti Corvin moziban, amelynek során február 26-29. között 59 Magyar Filmdíjra jelölt alkotást, valamint számos versenyen kívüli filmet is vetítenek.

Stohl András a premierre menyasszonyával és az édesanyjával érkezett. A színész négy évvel ezelőtt szeretett bele a gyönyörű Vicába, de csak idén januárban szerepelt vele a nagy nyilvánosság előtt, amikor a Story magazin címlapján és a lapban egy nagyinterjúban szerepeltek.  

Stohl András és menyasszonya, Vica

- Egy októberi napon bementem a Centrál Színházba, az Illatszertár című darab felújító próbájára. Feltűnt, hogy új lány áll a büfépultban, egy szépséges és mosolygós nő. Szerelem volt első látásra. Amikor elmentem mellette, mondtam neki, hogy csinos, mire ugyanezt én is megkaptam tőle. Villámcsapásszerű pillanat volt. Mosoly ült az arcán, a copfba fogott haja lófarokként billegett ide-oda - mesélte a hetilapnak megismerkedésükkor az 53 éves sztár. 

stohl-andras-parja
Fotó: InterCom

Stohl András 2018 karácsonyán el is jegyezte 19 évvel fiatalabb szerelmét, aki a színész gyerekei is hamar megszerettek. A két felnőtt, Luca és Rebeka gyakran felugrik hozzájuk, a két kicsi, Franciska és Andriska pedig hetente kétszer náluk alszik. 

Vica a Zárójelentés premierjére is elkísérte a színészt. A film fotósfalához ugyan nem álltak oda együtt, de egy fotó erejéig összeálltak. 

stohl-andras-edesanyja
Fotó: InterCom

Stohl András 88 éves édesanyja is büszkén karolta fiába az Oscar-díjas Mephisto rendezője, Szabó István új filmjének bemutatóján. 

A 2020-as Just Clear Award Gála sztárpárjai

Nyolcadik alkalommal, új névvel és logóval rendezték meg Magyarország egyetlen fitness és wellness díjátadóját, a Just Clear Award Gálát. A gála egyik legszebb sztárpárja Hódi Pamela és Tóth Bence voltak. A focista egy év és nyolc hónap után tavaly jegyezte el szerelmét, és azt tervezik, még idén össze is házasodnak. Dér Heni is itt mutatkozott először a nagy nyilvánosság előtt új szerelmével. 

Ezt is szeretjük