Ő Szente Vajk új párja - A 12 évvel fiatalabb Fannival régóta ismerik egymást
Szente Vajk nem titkolja, hogy új párja van, akivel korábban többször dolgoztak együtt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szente Vajk újra szerelmes. A színész, rendező, műsorvezető a munka révén már évek óta ismeri a korábban táncművészként dolgozó Tiborcz Fannit, de csak néhány hónapja változott meg a kapcsolatuk. 

A 38 éves sztár nem titkolja, de nem is kíván túl sokat beszélni az új szerelméről, de amikor a Primadonnák 150. előadását ünnepelte a Játékszín társulata, a 26 éves Fanni is jelent volt, a Story magazin fotókat is készíthetett a párról. 

Szente Vajk párja, Fanni

- Ez a kapcsolat egyelőre még épülő dolog mindkettőnk életében, rövid ideje tart. (…) Nem dobálózunk felelőtlenül nagy szavakkal, inkább tettekkel, figyelmességekkel fejezzük ki a növekvő érzelmeket - mondta Szente Vajk a hetilapnak. 

A színész 2012 nyarán vette feleségül Erdélyi Tímea színésznőt, de a házasságuk három év után zátonyra futott. Megpróbálták megmenteni, de nem sikerült. A válást hivatalosan tavaly ősszel mondták ki. 

- Tímeával való kapcsolatomat már sokkal korábban lezártam magamban, mint hogy a bíróság kimondta a válást. Jó ideje készen álltam egy új kapcsolatra, de úgy tűnik, hosszú időbe telt, mire az én oldalamról is kialakult az érdeklődés valaki iránt - vallotta be a Storynak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szente Vajk azért döntött úgy, hogy bár még csak a kapcsolatuk elején tartanak, kiáll a nagy nyilvánosság elé Fannival, mert nem szeretne bujkálni vagy azon gondolkodni, lefotózza-e őket valaki, ha megfogják egymás kezét. A Blikknek azt is elárulta, mikor és hogyan találtak egymásra. 

- Évek óta ismerjük egymást, hiszen dolgoztunk már együtt, és bár mindig szimpatikusak voltunk egymásnak, beszélgetésen kívül soha nem volt több. Pár hónapja egy baráti összejövetelen viszont megváltozott minden, és megtettük az első lépést egymás felé.

szente-vajk
Fotó: MTI/Illyés Tibor

- Korábban táncművészként több TV2-s produkcióban is dolgoztam, és két darabban is, amit Vajk rendezett. Az egyik négy esztendeje a Shrek volt, majd két éve az Apáca show-ban is találkoztunk, de mindig csak munkakapcsolat volt köztünk - árulta el Fanni a napilapnak. 

A ma már civil foglalkozást űző, fiatal nő azt is elmondta, hogy sok időt töltenek együtt, de még nem költöztek össze, és egyelőre nincs is tervben. 

Vasvári Vivien végre megmutatta párját

Vasvári Vivien januárban árulta el, hogy újra szerelmes. Akkor azt ígérte, február 14-én a nagy nyilvánosság előtt is megmutatja új párját. Ígéretét betartotta, Valentin-nap az Instagram-oldalán posztolta közös fotójukat, amelyen először látszik a férfi arca.  

Ezt is szeretjük