Lola új párja piszkosul sármos - Norbi már 10 évvel ezelőtt kinézte magának az énekesnőt
Lola és Norbi sokat küzdöttek szerelemükért, de végül egymásra találtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lola és párja, Norbi már két éve alkotnak egy párt, de ez idáig nem mesélték el, hogyan találtak egymásra. Az övék nem volt szerelem első látásra.

A sármos férfi már tíz évvel ezelőtt kinézte magának A Dal Kulissza műsorvezetőjét. Írt is neki egy üzenetet az interneten, de nem kapott választ. 

Lolára 8 évet várt a párja

Pár évvel később Norbi új esélyt kapott, hogy meghódítsa kiszemeltjét. A fővárosban dolgozott hangmérnökként, és egy közös produkció keretében összehozta őket a sors.

- A helyszínen nem beszélgettünk, de egy közös ismerősünk megígérte, hogy megadja a számát, és szól is neki, hogy keresni fogom. Éppen vezettem, amikor elküldte, félreálltam, vettem egy nagy levegőt, és felhívtam. Nem vette fel. Tárcsáztam még egyszer, de az a hívás is válasz nélkül maradt. Azt éreztem akkor, hogy oka van, hogy nem jön össze, de bíztam benne, hogy azért még találkozhatunk - mesélte Norbi a Story magazin interjújában.

Nyolc évet kellett várnia, hogy újra megpróbálhassa elnyerni a barna szépség szívét, hiszen újból együtt dolgozhatott vele. Ekkor már Lola is kiszúrta a magas, barna hajú fiatalembert.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kirándultunk ❤️⛰

L O L A (@lolamusicofficial) által megosztott bejegyzés,

 - Norbi segített a technikai kérdésekben. Azonnal megakadt rajta a szemem, nagyon helyes, kedves, szimpatikus férfi állt előttem. Többször is dolgoztunk utána együtt, ő vitt el jó pár fellépésemre. Útközben jókat beszélgettünk, de mivel mindketten párkapcsolatban éltünk, eszünkbe sem jutott, hogy ebből több is lehet. 

- Mikor megtudtam, hogy szakított a barátnőjével, elkezdtünk többet társalogni, eljártunk ide-oda, de egyikünk se mondta ki, hogy randevúznánk - mondta Lola.

Ahogy telt-múlt az idő, szép lassan kialakult a kapcsolatuk. Sokat kellett csiszolódniuk egymáshoz, hiszen különböző személyiségek. Míg a 31 éves énekesnő szeret csacsogni, addig Norbi inkább csendesebb típus. Megérte küzdeniük szerelmükért, hiszen két éve tart a boldogságuk.

Rácz Jenő és párja 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot A Konyhafőnök VIP sztárséfje, Rácz Jenő és csinos barátnője, Dóri.

Ezt is szeretjük