Gryllus Dorka 47 évesen újra babát vár - Címlapon mutatta meg gömbölyödő pocakját
Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden rosszban van valami jó. Amikor elveszítették minden bevételi forrásukat, Gryllus Dorka és Simon Kornél csodálatos hírt kapott: kilenc év után ismét babát várnak. 

A színésznő 2011 szeptemberében az RTL Klub reggeli műsorában árulta el, hogy áldott állapotban van. 2012 márciusában adott életet kisfiának, Somának. Az újabb gyermekáldásról a Story magazinnak számolt be, amelynek címlapján mutatta meg gömbölyödő babapocakját

Gryllus Dorka újra babát vár 

A 47 éves sztár először el sem hitte, hogy újra várandós, mert miután elmaradt az, ami egy nő életében havonta visszatér, az elvégzett terhességi teszt negatív lett, és amikor felhívta az orvosát, az asszisztens azt mondta, korai klimax tüneteit is észlelheti magán.

Párja számára azonban egyértelmű volt a terhesség, miután a színésznőt reggelente hányinger kerülgette, émelygett és kovászos uborkát evett csokival. Az alakján is észrevette a változást. Az újabb teszt, aztán az ultrahangos vizsgálat őt igazolta.

A kisfiunk, Soma kilenc esztendős. Miután világra jött, szerettünk volna kis testvért neki, semmit sem csináltuk, hogy ezt megakadályozzuk. (…) 43 évesen még azt hittem, talán lehetek kétgyermekes édesanya, 45 évesen viszont már úgy éreztem, itt az ideje elengedni a dolgot. Épp ezért most, 47 évesen alig fogtam fel, hogy mégis csak megadatik nekünk – árulta el Gryllus Dorka a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel mindketten elmúltak 40 évesek, tisztában voltak vele, hogy ilyenkor statisztikailag megnő annak a kockázata, hogy a gyermek valamilyen rendellenességgel születik. Simon Kornél ezért addig nem tudta átadni magát a felhőtlen örömnek, amíg a genetikai vizsgálat 90 százalékos biztonsággal nem igazolta, hogy a baba egészséges.

Biztosra vették, hogy lányuk születik, maguk között már el is nevezték Esztinek, ám a genetikai vizsgálaton kiderült, hogy ősszel újra kisfiuk születik.

- Hazafelé a Gábor Áron utcán haladtam éppen, és az járt a fejemben, hogy kellene egy jó keresztnév. Felnéztem a táblára, és megtetszett… Esztiből tehát így lett rövid úton Áron. Szerintem passzol is a Simon vezetéknévhez – mesélte a színésznő.

Kisfiuk örül, hogy öcsikéje születik. Addig nem akarták elmondani neki, amíg nem voltak benne biztosak, hogy minden rendben a kicsivel, de miután már napok óta gyanakodva méregette az édesanya növekvő pocakját, megosztották vele a gólyahírt.

Gryllus Dorka és Simon Kornél 

Az Apró mesék premierjén nemcsak a film szereplői és alkotói, hanem több ismert magyar sztár is megjelent, köztük a díszbemutató háziasszonya, a tűzpiros Elysian-kreációba tündöklő Gryllus Dorka is, aki párjával, Simon Kornéllal érkezett.

Ezt is szeretjük