A magyar műsorvezető 6 hónapig titkolta terhességét - Újra babát vár Rókusfalvy Lili
Rókusfalvy Lili, az M2 Petőfi TV műsorvezetője a kisfia után most egy kislánnyal várandós.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rókusfalvy Lili a koronavírus miatt két hónapig nem forgatott, az M2 Petőfi TV nézőit pedig nagy meglepetés fogja érni: a műsorvezető második gyermekével várandós, már a hatodik hónapban van. A gólyahírről Instagram-oldalán posztolt fotót

Már azt is tudni, hogy kislányuk lesz, akinek kisfiuk, Boldizsár adott nevet. Kérésére nem árulják el addig, amíg meg nem születik. 

Rókusfalvy Lili újra babát vár

A tévés 27 éves volt, amikor megszületett a kisfia. Férjével már akkor azt beszélték, hogy legalább két gyereket szeretnének, de nem gyors egymásutánban - mesélte a Story magazinnak.  

rokusfalvy-lili
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

- Pszichológusok szerint az első három év meghatározó a kicsi életében, ilyenkor kell a legjobban figyelni rá, és ezt megfogadtuk. Szinte az összes időnket Boldival töltöttük: utaztunk, rengeteget játszottunk, nagyokat sétáltunk, tanítgattuk mesékre, versekre… A szülői lét összes percét kiélveztük, a fiunk fejlődését napról napra figyelemmel kísérjük - mondta a kismama a hetilapnak. 

Három év elteltével nemcsak Rókusfalvy Lili és férje, hanem a kisfiuk is vágyott egy testvérkére. Az ultrahangra ő és a dédi is elkísérte a szülőket, aki elsírta magát, amikor kiderült, hogy az újabb dédunokája kislány lesz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsorvezetőnek sokat segít festőművész férje, de népes családjára is számíthat, nekik köszönheti, hogy bébiszitter nélkül is volt kire bíznia Boldit, amikor a kisfiú két hónapos korában heti kétszer dolgozni ment. 

Rókusfalvy Lili édesapja a Danubius Rádió egykori és a Duna Televízión futó Családi kör műsorvezetője, etyeki borász 52 évesen lett először nagyapa. Ő is nagyon örül annak, hogy a fiúunokája után most egy kislányt kap. 

- Apukám második házasságából van két húgom, Janka és Luca, kiskamaszok. Mivel minden ruhájukat eltették, a születendő babánknak semmit nem kell majd vásárolnom az elkövetkező öt évben - árulta el A Dal 2020 műsorvezetője. 

A Danubius Cappuccino műsorvezetői egykor és most

Buza Sándorra a legtöbben talán a Danubius Rádió Cappuccino című reggeli műsorából emlékezhetnek, amit Jakupcsek Gabriellával és Gundel Takács Gáborral közösen vezettek. Nézd meg, mivel foglalkoznak a legendás reggeli műsor házigazdái napjainkban!

Ezt is szeretjük