Radics Gigi gyönyörű kismama ebben a ruhában – Babapocakos fotója rengeteg lájkot kapott
Radics Gigi a kommentelők szerint kismamaként szebb, mint valaha.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi május első hetében jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Kerekedő pocakját párjával együtt a Story magazin címlapján mutatta meg. Azt, hogy Mikus Áron szobrásszal már bő egy éve egy párt alkotnak, nem sokkal korábban, márciusban árulta el. 

A 23 éves sztár mindig is fiatalon akart anyává válni, csak a megfelelő személyt kellett hozzá megtalálnia.

Radics Gigi gyönyörű kismama

Az énekesnő az önkéntes karanténban sokáig el tudta titkolni a terhességet, ezért a rajongóit nem csak a várandósság híre lepte meg, hanem az is, hogy már látványosan gömbölyödik a babapocakja. 

Ahogy sok kismamát, úgy Radics Gigit is csak még szebbé tette a várandósság. Friss fotóján egy pepita kockás ruhában és hozzá illő fejpántban látható, az Instagram-követői pedig agyon dicsérték, mennyire sugárzóan szép és divatos. Volt, aki azt írta, élőben is látta, úgy még szebb volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Csodaszép kismama vagy drága Gigikém! Jó egészséget kívánok! Sok puszi" - bókolt Kiszel Tünde, míg az énekesnő párja szívecskék kíséretében annyit írt: "Szeretlek!"

"Annyira gyönyörű vagy! Eddig is csodaszép voltál, de most még annál is szebbé tesz a pocak."

"Most még gyönyörűbb vagy! Vigyázz magatokra!" - olvasható a hozzászólások között. 

Bár Radics Gigi gyönyörű kismama, a Borsnak május közepén azt nyilatkozta, ha nincs a járvány, akkor sem szeretett volna nagy pocakkal oltár elé állni, inkább karcsúságát visszanyerve akar örök hűséget fogadni gyermeke édesapjának. Várhatóan jövő nyáron tartják meg ez esküvőt és a lakodalmat. Hogy hol, azt még nem döntötték el, de Tata nagyon tetszik neki, szép kisváros és közel is van a fővároshoz.

Radics Gigi jóképű öccse

Az aranytorkú énekesnő nagyon ritkán szerepel közös fotón öccsével, Tomival, aki kerüli a nyilvánosságot, és inkább a kamera túlsó oldalán érzi jól magát, kicsi kora óta képzi magát, hogy minél jobb fotós és operatőr lehessen. 

Ezt is szeretjük