Radics Gigi megmutatta az édesanyját - Ritka közös fotó Beával
Radics Gigi egy közös képpel köszöntötte fel az édesanyját annak születésnapján.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi csak ritkán posztol az édesanyjáról vagy az anyukájával közös fotót. Most Radics Tamásné, Bea születésnapján kivételt tett. 

"Drága Anyukám! Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok neked még jó sokáig! Nagyon szeretünk és remélem, hogy majd egyszer, amikor lesz gyermekem, ugyanolyan csodálatos anyukája leszek, amilyen te vagy nekem" - köszöntötte az énekesnő a közösségi oldalán. 

Radics Giginek az édesanyja a példaképe

Radics Gigi 2017-ben az egyik nemzetközi fehérneműcég kampányában, amelyben ismert emberek olyan nőkről meséltek, akiknek hálásak az életükben, az édesanyját választotta, akit imád, és büszke rá. 

- Az a szeretet, amit tőle kapok, számomra a mindent jelenti, mert nélküle nem lennék az, aki vagyok. Bármit is szeretnék az életben, ő biztos, hogy mellettem áll - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt mondta, az első dolog, ami eszébe jut az édesanyjáról, az az, hogy nagyon tiszta lelkű, ami ritka, sokkal több ilyen ember kellene a világba.  

- Nagyon-nagyon finomakat főz - sajnos - viccelődött. - Nyilván lelkileg is támogat, hiszen minden gyereknek az életében az édesanyja az, aki kezdetektől támogatja. Ő maga a becsületesség, a tisztalelkűség, az önzetlenség és a biztonság. Az a legfontosabb számára, hogy én jól érezzem magam, és próbál egyengetni azon az úton, amin elindultunk már egészen kislány koromtól kezdve. 

- Azt szokta mondani, hogy maradjak pozitív, és csak a jó oldalát nézzem a dolgoknak. Tényleg így van, ha pozitívak vagyunk, akkor minden sikerül, és összejön, amit elterveztünk. Igazi tündér, úgyhogy nagyon remélem, hogy ha felnövök, olyan leszek, mint ő - mondta a videóban Radics Gigi, akinek az anyukája olyan fiatalos, hogy sokszor a barátnőjének nézték. 

Radics Gigi lefogyott

Amikor az énekesnő tavaly Amerikában időzött a családjával, felszaladt rá négy-öt kiló. Hazatérve változtatott az étrendjén, és edző segítségével pedig három hónap alatt két ruhaméretet fogyott: M-es helyett ma már XS-es ruhákat hord. 

Ezt is szeretjük