Radics Gigi két ruhaméretet fogyott - 3 hónap alatt látványos változást ért el
Radics Gigi már úgy látja magát a tükörben, ahogy mindig is szerette volna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi már gyerekkora óta fogyókúrázik. Nyolcéves volt, amikor hetvenkilósan először diétára fogták, fél év alatt sikerült is lefogynia húsz kilót, ám a felesleg egy része visszajött rá, amikor lazított a szigorú étrenden. 

A Megasztár 6-ot már újra remek formában nyerte meg, aztán a következő években ismét ingadozott a súlya. Rengeteg fogyókúrát kipróbált, köztük drasztikusakat is. Néhány éve például turmixdiétába vágott bele, szilárd táplálékot nem is fogyasztott, de pár nap után belátta, sem az egészségének, sem a közérzetének nem tesz jót. 

Radics Gigi két ruhaméretet fogyott

Az igazi változás egy évvel ezelőtt következett be. Amikor Amerikában töltött a szüleivel három hónapot, a gyorsételek miatt felszedett 4-5 kilót.

- M-es méretű ruhákat hordtam, de abból is rugalmas anyagúakat, és az is előfordult, hogy édesanyám gardróbjából öltözködtem. Bővebb fazonú tunikákat vettem fel övvel, hogy palástoljam a pluszkilókat - mesélte a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A fordulatot azt hozta, hogy hazatérésük után az édesapja elkezdett keményen edzeni. Az énekesnő, aki akkor már évek óta nem sportolt, beállt mellé, majd egy edző is leszólította, akinek a segítségével három hónap alatt két ruhaméretet fogyott. A saját testsúlyos edzések mellett az étrendjén is változtatott. 

- Ma már az XS-es ruhaméret is rám jön, ami nagy boldogság, hiszen végre elértem azt a formát, amelyet kitűztem célul, és büszkén nézhetek a tükörbe - árulta el a hetilapnak. 

Ezt is szeretjük