A 47 éves Fonyó Barbara gyönyörű, mint az édesanyja - Kállay Borival együtt lépnek fel
Kállay Bori szépségét egy szem lánya, Fonyó Barbara is örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kállay Borit egy szem gyermeke követte a pályán. A két színésznő között nincs rivalizálás, a 71 éves művésznő jubileumi estjével is közösen járják az országot. Fonyó Barbara örökölte édesanyja szépségét, de belülről sokban különböznek. 

Az is biztos, hogy szoros kötelék fűzi őket egymáshoz, a 47 éves színésznő számára Kállay Bori nem csak az édesanyja, hanem a barátnője is, aki magánéleti és szakmai tanácsokkal is segíti. 

Fonyó Barbara a színházban nőtt fel

Fonyó Barbara szinte a színházban nőtt fel, négyhetes volt, amikor az édesanyja újra dolgozni kezdett. Majdnem minden este játszott, így az vigyázott a kislányra, aki éppen nem volt színpadon. Nem csoda hát, ha a lány az anya nyomdokaiba lépett.

Kállay Bori meg sem próbálta lebeszélni erről, mert szerinte amennyire kihívásokkal teli ez a szakma, annyi örömet is ad - mesélte a Best magazinnak

- Hároméves koromtól színésznőnek készültem, állandóan ott sertepertéltem a színházban. Nekem ez teljesen természetes közeg volt, azt sem éltem meg különlegességként, hogy az édesanyám színésznő, vagy hogy Mensáros László ott sétál a folyosón - mondta Fonyó Barbara. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Középiskolás korában aztán már mégsem ebbe az irányba indult el, érettségi után modellkedni kezdett, rádióműsort is vezetett, majd húszévesen úgy döntött, ha indul zenés osztály a Színművészetin, beadja a jelentkezését. Fel is vették. 

A 47 éves sztárt gyönyörű arca miatt kívül-belül törékeny babának tartják, pedig egyáltalán nem az. Megedzette az élet: édesanya lett, aztán elvált, de ma már újra boldog, feleség, anya és színésznő egyben. Egyik fia egyetemista, a másik középiskolás. Kállay Bori azt mondta, a lánya születése rajta is sokat változtatott, ő lágyabb lett. 

Kállay Bori és Fonyó Barbara 2005-ben Az operaház fantomja című film magyarországi bemutatóján.
Kállay Bori és Fonyó Barbara 2005-ben Az operaház fantomja című film magyarországi bemutatóján.
Fotó: Puzzlepix/Schumy Csaba

- Valóban sokban különbözünk, szinte tűz és víz vagyunk. Szeretek mindent praktikusan, gyorsan megoldani, Barbara mélyebben, nehezebben éli meg a helyzeteket - árulta el a 71 éves színésznő. 

Magyar sztárok és gyönyörű lányaik

Szűcs Judith énekesnőnek egyetlen gyermeke született, a gyönyörű Tímea, aki 1985-ben látta meg a napvilágot. A 34 éves hölgy természetre nem, inkább külsőre hasonlít édesanyjára, és állítják, habitusuk jobban nem is különbözhetne egymástól. Képes összeállításunkban Fülöp Tímea és Szűcs Judith mellett több gyönyörű magyar sztárt láthatsz, akinek szépségét a lánya is örökölte.

Ezt is szeretjük