A Danubius Rádió műsorvezetője volt - Meglepődsz, a 63 éves Buza Sándornak mi ma a munkája
A Danubius Cappuccino műsorvezetői egykor és most.

cover-buza
Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

Ami neked felesleges, másnak érték: így lehet jól jótékonykodni

beauty and style

Pofonegyszerűen növelheted a krémek hatékonyságát: 5 tipp, ami javítja a felszívódást »

5 klasszikus ruhadarab, amit Greta Garbo hozott divatba: még a férfiruhákat is nőiessé tette »

Furán tette fel a műszempillát, gyönyörű mandulavágású szemeket kapott: a sminkesek is gyakran bevetik ezt az egyszerű trükköt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Buza Sándorra a legtöbben talán a Danubius Rádió Cappuccino című reggeli műsorából emlékezhetnek, amit Jakupcsek Gabriellával és Gundel Takács Gáborral közösen vezettek. 

A népszerű rádiós 1998-ban lett a kereskedelmi rádió zenei műsorának szerkesztője és műsorvezetője, ahol kellemes orgánumával és előadói stílusával hamar belopta magát a hallgatók szívébe. Később önálló műsorral jelentkezett minden vasárnap este fél nyolctól nyolcig. A műsor címe Toronyiránt volt.

Buza Sándor kolbászgyárat üzemeltet

Az ország egyik legismertebb rádiósa tanárként végzett, hat éven át oktatott történelmet és ének-zenét, majd rádiós pályafutását 1986-ban a Magyar Rádió Könnyűzenei Szerkesztőségénél kezdte. Közben a '90-es évektől a Magyar Televízió is műsorvezetőként foglalkoztatta, majd 2005-ben az első hazai zenetévé, a Top TV programjait igazgatta. Aztán a Story TV következett, ahol napi talk show-t és főzős műsort bíztak rá.  

1957. február 27-én született Buza Sándor nem hagyott fel a műsorvezetéssel, a Trend FM rádióban hétfőnként turizmussal és kulináris élvezetekkel foglalkozó műsora fut, emellett azonban évekkel ezelőtt az is megfogalmazódott benne, hogy újra feltámassza a nagyapja, Buza Vendel irányította családi üzemet, vagyis a kolbászgyárat. A kolbászkészítés rejtelmeibe Borbás Marcsit, a Gasztroangyal háziasszonyát is beavatta 2019 februárjában.

- Maximum 200 kiló keveredik össze, megy bele hús, szalonna, a fűszerek, só, fokhagyma. A fűszer a titok, a fűszermesterem minden héten bekeveri azt a mennyiséget, amit kérek, magammal hozom, és, amikor a gyártások vannak, mindig itt vagyok. Ellenőrizzük a technológiát, a rendszert, előttem van a betöltés. A szalonnának mindig fagyottnak kell lennie, mert egyébként azt mondják, hogy megfolyik, ha nem fagyott a szalonna, és akkor kérget képez, már belül nem ugyanaz a kolbász. A húsnak nem kell fagyottnak lennie, de azt is le kell 5-6 fokra hűteni, a lényeg, hogy a technológiának ez a fázisa, amikor a masszát elkészítjük, hideg legyen - árulta el a műsorban.

Nézd meg, mivel foglalkoznak a Danubius Rádió Cappuccino című reggeli műsorának házigazdái napjainkban!

Ezt is szeretjük