A magyar híradós azt hitte, nem lehet gyereke - Új párjától fél év után teherbe esett
Hazai sztárok, akik azt hitték, nem lehet természetes úton gyermekük, mégis csoda történt, és teherbe estek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok nő számára talán az a legszörnyűbb, amikor az orvosa közli: nagyon valószínű, hogy természetes úton nem lehet gyereke. Ez sokakat megrémiszt, hiszen egy végleges kijelentésnek, egy vágyálom szertefoszlásának tűnhet.

Sok nő és férfi él abban a tudatban, hogy egészségügyi okokból kifolyólag nem lehet saját gyermeke, és csak a lombikprogram vagy az örökbefogadás közül választhat. Élik tovább az életüket, talán már a gyermekáldásról is rég lemondtak, majd egyszer csak megtörténik a csoda: a terhességi teszt pozitív lesz.

Hét évig próbálkoztak, sikertelenül

Várkonyi Andrea, a Tények egykori híradósa is sokáig abban a tudatban élt, hogy természetes úton sosem lehet gyermeke. Férjével nagyon szerettek volna egy kisbabát, azonban a tévésnek a különböző orvosi kezelések ellenére, hosszú évek alatt sem sikerült teherbe esnie. Házassága is részben ezért ment tönkre.

- Kaptam egy lepecsételt orvosi papírt arról, hogy nekem nem lehet spontán terhességem, csak mesterséges megtermékenyítéssel. Nekünk gyakorlatilag a házasságunk rá is ment, ma már azt gondolom, hogy ez nem volt véletlen - árulta el még 2016-ban, a saját nevével fémjelzett műsorában, a FEM3 csatornán futott Micsoda Nők!-ben.

Miután válása után találkozott Bochkor Gáborral, őt is felkészítette arra, hogy mi vár rá mellette. Alig telt el azonban fél év, a műsorvezető teherbe esett, 2007-ben pedig megszületett Bochkor Nóri.

Nem Várkonyi Andrea az egyedüli hazai sztár, aki úgy tudta, spontán nem eshet teherbe, de az élet ezt felülírta.

Ezt is szeretjük