A magyar híradós azt hitte, nem lehet gyereke - Új párjától fél év után teherbe esett

Hazai sztárok, akik azt hitték, nem lehet természetes úton gyermekük, mégis csoda történt, és teherbe estek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok nő számára talán az a legszörnyűbb, amikor az orvosa közli: nagyon valószínű, hogy természetes úton nem lehet gyereke. Ez sokakat megrémiszt, hiszen egy végleges kijelentésnek, egy vágyálom szertefoszlásának tűnhet.

Sok nő és férfi él abban a tudatban, hogy egészségügyi okokból kifolyólag nem lehet saját gyermeke, és csak a lombikprogram vagy az örökbefogadás közül választhat. Élik tovább az életüket, talán már a gyermekáldásról is rég lemondtak, majd egyszer csak megtörténik a csoda: a terhességi teszt pozitív lesz.

Hét évig próbálkoztak, sikertelenül

Várkonyi Andrea, a Tények egykori híradósa is sokáig abban a tudatban élt, hogy természetes úton sosem lehet gyermeke. Férjével nagyon szerettek volna egy kisbabát, azonban a tévésnek a különböző orvosi kezelések ellenére, hosszú évek alatt sem sikerült teherbe esnie. Házassága is részben ezért ment tönkre.

- Kaptam egy lepecsételt orvosi papírt arról, hogy nekem nem lehet spontán terhességem, csak mesterséges megtermékenyítéssel. Nekünk gyakorlatilag a házasságunk rá is ment, ma már azt gondolom, hogy ez nem volt véletlen - árulta el még 2016-ban, a saját nevével fémjelzett műsorában, a FEM3 csatornán futott Micsoda Nők!-ben.

Miután válása után találkozott Bochkor Gáborral, őt is felkészítette arra, hogy mi vár rá mellette. Alig telt el azonban fél év, a műsorvezető teherbe esett, 2007-ben pedig megszületett Bochkor Nóri.

Nem Várkonyi Andrea az egyedüli hazai sztár, aki úgy tudta, spontán nem eshet teherbe, de az élet ezt felülírta.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük