Bata Éva kisbabát vár - Bereczki Zoltán másodszor is apa lesz
Bereczki Zoltán menedzsere is megerősítette a gólyahírt, Bata Éva első gyermekét várja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán és Bata Éva első gyermeküket várják. A gólyahírt megerősítette a színész menedzsere.

- Valóban igaz a hír. Mindenki nagyon boldog, és mindenki nagyon jól van - mondta szűkszavúan Ferenczi Orsolya a Blikknek, de részleteket nem szeretett volna elárulni.

Bereczki Zoltánnak és Bata Évának kisbabája lesz

A napilap informátora szerint a színésznő túl van a kritikus első három hónapon, lassan már látható, hogy babát vár. 

bata-eva
Fotó: RTL Klub

- Minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén.

Bereczki Zoltán és A mi kis falunk Tecáját alakító színésznő a Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt egymásba szerettek. A 44 éves sztár a válása után nyolc évig teljesen egyedül élt, és amikor a Rúzsa Magdival előadott Csillagtérkép című száma született, éppen próbált túllépni egy szakításon.

Bata Éva és Bereczki Zoltán a Centrál Színház Nemek és igenek című darabjában.
Bata Éva és Bereczki Zoltán a Centrál Színház Nemek és igenek című darabjában.
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A dalnak a színész írta a zenéjét, Palya Bea pedig a szövegét, és az énekesnő boszorkányos módon azt jósolta Bereczkinek, a szerzemény sorsfordító lesz az életében. Így is lett: a dalt 2018 decemberében írták meg, és 2019. január 14-én találkozott Bata Évával. 

- Éva támogat, a bizalmasom, és az értékrendünk is tökéletesen egyezik. Az a dátum megváltoztatta az életemet. Azt hiszem, hogy akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nem csak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem. Persze, az ember visszamenőleg nagyon okos tud lenni - vallotta be a színész a Hot! magazinnak tavaly novemberben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egymásra találásukban nagy szerepet játszott, hogy mindkettejüknek azonos és nagyon egyedi a humora, amit a baráti társaságukban néha csak ők értenek. 

Mondhatjuk, hogy nagy részben a humorunknak köszönhetjük a szerelemünket.

Mi nevetünk valamin, és összekacsintunk, a többieknek fogalma sincs, hogy miről van szó, csak bamba képpel hallgatnak. Ilyenkor még pluszban vihorászunk egy újabbat azon, hogy a többiek értetlenkednek - mesélte Bereczki 2020 januárjában a Best magazinnak

bereczki-zoltan
Fotó: TV2

Míg sok pár kapcsolatát kikezdték vagy tönkretették a 2020-as évben a világjárvánnyal járó korlátozások és a kényszerű összezártság, a színészpárét megerősítette. 

- Ezek a hetek megmutatták a kapcsolatunk valódiságát, hogy mennyire igazak az érzelmeink. Ezt nagyon jó volt átélni. Kiderült, mennyire mély ez a szerelem. (...) Az elmúlt időszakban szerencsére sikerült felépíteni egy rendszert: mikor vagyunk kettesben, mikor vagyok a lányommal, és mikor vagyunk hármasban. Megtanultunk közös és csendes, elvonulós programokat csinálni - osztotta meg Bereczki Zoltán a Best magazin olvasóival 2020 júniusában.

Lovas Rozi és férje 

Lovas Rozi karaktere, Erika az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában folyton azzal henceg, hogy övé a környék legjobb pasija, Gyuri, aki sportos és piszkosul jóképű. Ezen jelzőket a való életben is nyugodtan használhatja filmdramaturg férjére, Horváth János Antal is irtó vonzó férfi.

Ezt is szeretjük