Gyermeket vár a Drága örökösök színésznője - 6 hónapos babapocakját a Reggeliben mutatta meg Kiss Anna Laura

Kiss Anna Laura első gyermekével várandós, már túl van a terhesség felén.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiss Anna Laura nevét sok néző a köztévé Holnap Tali! című sorozatának Larájaként jegyezte meg, de az igazán nagy népszerűséget az RTL Klub Drága örökösök című sikerszériája hozta meg számára, amelyben Varga Stefániát alakította. 

A gyönyörű színésznő örömhírrel örvendeztette meg a rajongókat: első gyermekével várandós. 

Kiss Anna Laura babát vár

Az RTL Klub Reggeli című műsorában elárulta, hogy jelenleg a 25. hétben van, és eleinte nem produkálta a terhességgel járó kellemetlen tüneteket, de amint ennek megörült, elkezdték rosszullétek gyötörni. Mára már jól van, élvezi a kismamaság örömeit. A baba nemét is megosztotta a nézőkkel, kisfiút hord a szíve alatt. 

kiss-anna-laura
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Bevallom, amikor elgondolkodtam tinédzserkoromban vagy korábban, hogy ha gyerekem lenne, minek örülnék jobban, mindig az volt bennem, hogy első gyereknek fiút szeretnék. Persze, ha lány lenne, akkor úgy lennék vele, hogy "Úristen, kislány!" - vallotta be a műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Határtalanul boldog, hogy édesanya lesz, az orvosok ugyanis kevés esélyt adtak annak, hogy várandós lesz. 

- Amikor megszülettem, volt az egyik petefészkemben egy elég nagy ciszta, úgyhogy ezt a petefészkemet el is távolították. Ez volt az egyik oka, a másik pedig, hogy a megmaradt petefészkemmel is voltak problémák. 

kiss-anna-laura2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Párjával, aki színházi ember, tervezték a babát, és megpróbálta az orvosi diagnózis okozta stresszt kiszűrni, végül a kicsi természetes úton fogant meg. Az orvosok június 10-12. körülre számították a kisfiú érkezését. 

- Megvolt a szépsége annak, hogy a Covid miatt otthon tudtunk, illetve tudunk lenni, azért az jó, hogy ezt az időszakot ilyen szorosan tudjuk átélni, de persze ott van a rossz része, a bizonytalanság, hogy nem tudjuk, meddig fog tartani. 

A világjárvány miatti korlátozások ösztönözték arra, hogy elvégezzen egy edzői képzést. Csoportosfitnesz-instruktornak még akkor kezdett el tanulni, amikor nem tudta, hogy babát vár. Nem kívánós, de néha gyengéi az édességek, próbál vigyázni az alakjára, és a sportot sem iktatta ki az életéből, de a második trimeszterben többet pihent, csak heti két kismamajógát iktatott be. 

Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint

A házaspárt egy közös forgatás hozta össze: kapcsolatuk 2017-ben kezdődött az RTL Klub romantikus sorozata, az Oltári csajok felvételei közben. Képernyős karaktereik között is csak úgy izzott a levegő, és a vonzalom a kamerák leállása után sem csillapodott. A Drága örökösök Katáját játszó Horváth Sisa Anna és párja kétévnyi randevúzás után 2019-ben, a legszigorúbb titoktartás közepette mondták ki a boldogító igent, és azóta is a hatalmas idillben élnek együtt.

A Drága örökösök Katája és színész férje: olyanok, mint egy hollywoodi álompár

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük