A Drága örökösök Valija az életben igazi díva – Fotókon a gyönyörű Csarnóy Zsuzsa
Az 56 éves Csarnóy Zsuzsa alakítja a Drága örökösök Valiját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csarnóy Zsuzsa a Drága örökösök egyszerű, ám annál szerethetőbb Valiját alakítja. A való életben is türelmes és gondoskodó jellem, de öltözködési stílusa szöges ellentéte sorozatbéli karaktere megjelenésének.

A Best magazinban mutatta meg nőies oldalát, a színésznő szebbnél szebb ruhákban pózolt. 

Csarnóy Zsuzsa 56 évesen is gyönyörű

Az RTL Klub nézői a vidéki nő szerepében ismerhették meg, színházban viszont klasszikus dívát alakít gyakrabban.

Csarnóy Zsuzsa 56 évesen is kirobbanó formában van, sugárzik belőle az elegancia és a báj, ezt annak köszönheti, hogy nagyon jóban van önmagával. Szerinte a belső harmóniánál nincs fontosabb.

 - Mindig megelégedtem azzal, ami van, nem vagyok az a harcos feminista, és ez minden területre igaz. Az életemben már minden adott, család, barátok, otthon, a lassan harmincéves fiam (Gesztesi Máté - a szerk.), aki sok örömet okoz. Mindennek a nyugalmát és a szépségét veszem észre – mondta el a sorozatsztár.

Alakja megőrzéséhez nagy előnnyel szolgál, hogy gyerekként sok-sok évet töltött a balettintézetben. Öltözködésben is az egyszerű, de nagyszerű a mottója, a letisztult stílust képviseli.

Az öregedéshez is pozitívan áll hozzá, ő nem az a sztár, aki foggal-körömmel küzd a ráncok ellen. A plasztika pedig szóba sem jöhet nála, inkább különböző praktikákkal tartja magát fiatalon.

- Az alvás szépítő erejében hiszek, na meg némi arckrém is kell, fürdőbe járok, szaunázom, és váltakozó hideg-forró víz alatt tusolok. Persze, kell hozzá a jó genetika - vallotta be a színésznő.

Tóth Enikő, A mi kis falunk Zömbiknéje

Tóth Enikő A mi kis falunk című sorozatban Pajkaszeg egyik öregasszonyát, Zömbiknét alakítja. A színésznő a civil életben mosolygós és hatvanévesen is gyönyörű nő. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki valójában, és azt is láthatod, mennyire hasonlít Julia Robertsre, akinek ő az állandó szinkronhangja.

Ezt is szeretjük