132 kiló volt - A Drága örökösök színésze rengeteget fogyott

Molnár Gusztáv látványosan lefogyott, megszállottan edz, és az étkezésére is odafigyel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök Szlávenje, vagyis Molnár Gusztáv teljesen megváltoztatta életét, 132 kilóról 90-re fogyott, de nemcsak a testét alakította át, gondolkodásmódját és életvitelét is megújította.

Molnár Gusztáv 2019 októberében töltötte be 33. életévét, születésnapja igazi fordulópont volt számár, eldöntötte, gyökeres változásokra van szüksége. 

Molnár Gusztáv 123 kilóról 90-re fogyott 

Az eredmény magáért beszél: a színész az RTL Klub sorozatában korábban kerekebb volt, most fitt és sportos izomzattal büszkélkedhet. A Story magazinban beszélt arról, miért döntött úgy, ideje megreformálnia mindennapjait.

 - A rengeteg munka és rendszertelenség miatt sokszor kaptam azon magam, hogy összevissza eszem, és gyakran érzem magam betegnek, gyengének. Játszottam a kopasz, kigyúrt szerepeket, de szeretnék jóvágású harmincast is alakítani filmben és színpadon - mondta.

- Magam miatt is váltottam, egyszerűen jobban akartam érezni magam a bőrömben. Fehérjediétázom, napi hatszor eszem keveset, és soha nem vagyok éhes. Csak az első három nap volt nehéz, de ahogyan jöttek az eredmények, vitt előre a lendület. Büszke voltam, hogy karácsony előtt Benedek mellett egy fitt, sportos apuka állt - vallotta be a 33 éves sztár.

A cikk az ajánló után folytatódik

 Az Instagram-oldalán egy pár hasznos tanáccsal is szolgált azoknak a követőinek, akik szintén hasonló cipőben járnak, és életmódváltásra szeretnék adni a fejüket. Egy képe alatt írta meg, szerinte mi a siker titka.

„Csak elkezdeni nehéz... A majdban a most a legnehezebb. Nem volt kedvem edzeni, de aztán... Szóval hajrá! Minden nap tegyél egy picit magadért. Elég, ha csak egy megállóval hamarabb szállsz le a buszról, és hazagyalogolsz. Legyen ez egy kihívás: egy dolgot magadért, és egyet másokért. Ha jól vagy, akkor tudsz segíteni másokon is.”

Magyar sztárok elképesztő fogyásai 

Az utóbbi években rengeteg magyar sztár szabadult meg tetemes súlyfeleslegtől. Nézd meg képeken, ki mennyit fogyott - van, akire rá sem ismerni!

Ezt is szeretjük