50 kilót fogyott a magyar tévésztár - Alig ismerni rá Buday Péterre
Képeken a hazai sztárok, akik nagyon sokat fogytak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyik legnépszerűbb hazai séfet, Buday Pétert, aki 2003-tól 2007-ig a TV2 Stahl konyhája - Majd a Buday! című műsor állandó sztárszakácsa volt, még hatalmas pocakkal ismerhették meg a nézők.

A mackós külsejű Buday akkor 176 kilót nyomott, azonban túlsúlya egészségügyi problémákhoz vezetett. A mesterszakács már a zokniját is képtelen volt felvenni, ám csak akkor döntött az életmódváltás mellett, amikor orvosa azzal ijesztette meg, hogy ha így folytatja, akkor már nem sokáig él. A séf ennek hallatán komoly lépésre szánta rá magát: fogyókúrába kezdett, és 5-6 év alatt 50 kilótól szabadult meg.

- Elsősorban az életfelfogásomon kellett változtatni, előbb meg kellett értenem, miért kell lefogynom. 176 kilóig jutottam, és olyan helyzetbe sodort ez a súly, ami a mindennapokban már nehézséget jelentett. Amikor probléma lett a cukrommal, akkor kicsit megijedtem, és az orvosom is azt mondta, hogy „Péterkém, jól nézel ki, de már nem sok van hátra,” - ekkor jutottam el arra a pontra, hogy le kéne fogyni, de ez nem olyan egyszerű. Az 50 kilóhoz kellett 5-6 év – árulta el 2018-ban a Mokkában.

Nem Buday Péter az egyetlen hazai sztár, aki az utóbbi években tetemes súlyfeleslegtől szabadult meg. Nézd meg a többieket - van, akire rá sem ismerni!

Ezt is szeretjük