A Drága örökösök Szlávenje egy nap után összeköltözött párjával - A kisfiuk már 7 éves

Molnár Gusztáv és menyasszonya, Dancsecs Ildikó gyorsan egymásba szerettek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök Szlávenjét alakító Molnár Gusztáv szíve már hosszú évek óta foglalt, kedvesét Dancsecs Ildikónak hívják, aki már egy gyönyörű kisfiúval is megajándékozta a színészt. Benedek fiuk szeptemberben kezdte az első osztályt, idén pedig hetedik születésnapját ünnepelhette.

A 33 éves színész a Story magazin őszi különszámában mesélte el, hogyan kezdődött a közös történetük a bájos Ildikóval.

- Egy házibuliban ismertem meg Ildikót. Átbeszélgettük az éjszakát, és egy nap után összeköltöztünk - vallotta be a lapnak.

molnár gusztáv és felesége
Fotó: Facebook/Molnár Gusztáv

Talán sok pár ilyen rövid ismeretség után hamar szakított volna, de nekik szerencsésen alakult a helyzetük. A távkapcsolat sem tette tönkre friss kapcsolatukat, ugyanis három héttel azután, hogy egymásba szerettek, és összebútoroztak, Molnár Gusztáv Kölnbe ment színészként játszani. Összesen három hónapot tartózkodott a német városban, ezalatt kedvese gyakran meglátogatta őt.

Habár Ildikó gyakran kijött hozzám, lássuk be, a friss szerelem rámehetett volna a váltásra. De nem így történt.

A németországi ottléte alatt elvitte egy hétvégére Ildikót Bruges-be, ahol egy hídon kézzel fonott karkötővel kérte meg a kezét. Mindezt itthon is megünnepelték a családdal, emellett egy jegygyűrűt is kapott Ildikó. Bár még nem kötötték össze életüket hivatalosan, kisgyermekük, Benedek egy életre összeköti már őket. A fiú 2012-ben látta meg a napvilágot, 2019 szeptemberében kezdte meg az első osztályt.

A Story egyik korábbi, áprilisi számából az is kiderült, hogy amikor Ildikóval megismerkedtek, a színész 40 kilóval ducibb volt. Akkor úgy nyilatkozott a menyasszonyáról, hogy Ildikót sosem érdekelte a külseje, igaz szerelem az övék. Persze mióta lefogyott, párja gyakran dicséri, hogy mennyire fess lett, a legszebb bókokat rendszeresen tőle kapja.

Kapcsolatukat még az a nehéz időszak sem tette tönkre, amikor Molnár Gusztáv alkoholproblémákkal küzdött, ez már a Best magazin szeptemberi számában állt. Természetesen Ildikót megviselte a színész függősége, egy idő után muszáj is volt válaszút elé állítania: vagy az alkoholt vagy a családját választja.

- Elzavart otthonról, hónapokon át egyedül éltem egy kis garzonban - vallotta be a magazinnak.

Szerencsére sikerült talpra állnia, azóta pedig a szerelmesek összetartóbbak, mint valaha. Molnár Gusztáv hálás Ildikónak azért, hogy olyan emberré és apává vált, amilyet a kisfiuk megérdemel.

Till Attila is hamar összeköltözött feleségével

Till Attila és felesége, Kriszta egy hét járás után bútoroztak össze. Már 22 éve élnek boldog házasságban. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő a TV2 sztárjának élete nagy szerelme.

Ezt is szeretjük