Gyönyörű volt a menyasszony - A Drága örökösök Józsija megnősült

Varga Balázs és csinos felesége már közös gyermeket terveznek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök Horváth Józsija, Varga Balázs tavaly határozta el, hogy megkéri párja, Fruzsina kezét. Természetesen kedvese igent mondott, a lánykérés után napra pontosan egy évvel később az esküvőjükre is sor került.

A 35 éves színész a Best magazinnak adott exkluzív interjút a menyegzőről. A hetilap még a címlapjuk bal oldalára be is tette az egyik esküvői fotójukat, látható, hogy Fruzsina nagyon csinosan nézett ki a nagy napon. Klasszikus, hercegnős ruhát választott. Az esküvőt és a lakodalmat megismerkedésük helyszínén, Nyíregyházán tartották meg.

Az RTL Klub sikerprodukciójának sztárja bevallotta, aggódtak kicsit, hogy elég lesz-e a szervezésre egy év. A helyzetüket nehezítette, hogy éppen költözködtek, ráadásul a színész gőzerővel forgatta a Drága örökösök részeit, de a szerencse melléjük állt.

- Szerencsére minden flottul ment: a lemezlovas ajánlotta a fotós barátját, ő a ceremóniamestert és a helyszínt, a gyönyörű parkban lévő éttermet is hamar megtaláltuk - mesélte a sztár, aki bevallotta, bizony meg is könnyezte a pillanatot, amikor először látta meg Fruzsinát a menyasszonyi ruhájában.

Nagyon jó volt a hangulat a lakodalmon, ez volt életük legszebb napja. A forgatások miatt nem tudtak külföldre menni a mézesheteikre, helyette a Balatonon töltöttek el pár napot, ám jövő év tavasszal sort kerítenek egy külföldi kiruccanásra is.

- Három éve szeretjük egymást, hamar kiderült, hogy együtt akarjuk leélni az életünket. Eddig is egy fedél alatt laktunk, és olyanok voltunk, mint egy család. Az esküvő ugyan nagyon fontos dolog, de csak egy állomása annak az útnak, amit kéz a kézben együtt járunk, és aminek, reméljük, a következő állomása egy kisbaba lesz - tette hozzá a sztár.

2018-ban ők mondták ki a boldogító igent

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hazai hírességek házasodtak össze 2018-ban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük