Nyári Dia fehérneműs fotókon - 12 kilós fogyása után karcsúbb, mint valaha
Nyári Dia szakember segítségével fél év alatt látványosan lefogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia másfél évvel a kisfia születése után karcsúbb, mint a várandóssága előtt. A Barátok közt színésznője megtalálta a számára megfelelő sportot és diétát. 

Kisfiát, Zétényt 2018 júliusában hozta világra, és már a várandósság alatt felmerült a gyanú, hogy inzulinrezisztenciával küzd. A tünetek a szülés után sem múltak el, ekkor látta be, hogy szakemberhez fordul. 

12 kilót fogyott fél év alatt

Nyári Dia évekkel ezelőtt egy forgatáson találkozott dr. Tóth Tamás obezitológussal, aki az elhízás kezelésével foglalkozik, és már akkor úgy gondolta, valami nem működik jól a fiatal lány szervezetében, aki hiába fogyókúrázott és sportolt sokat, saját szavaival élve husi maradt. Nyár elején felkereste, és a doktor segítségét kérte - mesélte a Story magazinnak.

Nyári Dia 2016-ban egy fehérneműs fotózáson és bikiniben a nyaraláson.
Nyári Dia 2016-ban egy fehérneműs fotózáson és bikiniben a nyaraláson.
Fotó: Gelner Lóránd, Instagram/Nyári Diána

Fél év alatt 12 kilót fogyott, középiskolás kora óta nem mutatott ennyit alatta a mérleg. Nemcsak sokkal vékonyabb, de sokkal energikusabbnak is érzi magát. A megfelelő diéta és mozgásforma kísérletezése sokáig tartott, de úgy érzi, megérte.  

- A szénhidrátokat nem iktattam ki az életemből, édességet is eszem, csakhogy a tészták teljes kiőrlésű lisztből, az édességek pedig édesítőszerrel készülnek - osztotta meg a hetilap olvasóival, akik fehérneműs fotókon láthatják, milyen sokat fogyott. 

Kiderült, a futás számára a legoptimálisabb mozgásforma, de nem mindegy, milyen táv, milyen intenzitással. 

- Előfordult, hogy hét nap kínlódás után sem mutatott változást a mérleg, mert az orvos szerint túl gyorsan futottam, és ez egyszerűen ’megette’ az izmaimat - árulta el. 

A 25 éves sztár most kétnaponta fut tíz kilométert, és amíg ő a köröket rója, párja, Dani a kisfiukkal és a kutyusukkal labdázik, szaladgál a szabadban. Vőlegénye, aki két évvel ezelőtt, Párizsban kérte meg a kezét, sajnálja, hogy Nyári Dia már nem olyan kerekded, és arra kérte, ne fogyjon tovább.  

Sztárok, akik 2019-ben látványosan lefogytak

Több hazai hírességnek a 2019-es évben sikerült felesleges kilóitól tartósan megszabadulnia. Az év leglátványosabb fogyása egyértelműen a Romantic együttes egykor duci énekesnőjéhez, Kunovics Katinkához köthető. Képes összeállításunkban megnézheted, rajta kívül mely hazai hírességeknek sikerült 2019-ben lefogyniuk.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük