40 évesen 4. gyermekét várja a magyar műsorvezető: Szekeres Nóra babapocakja szépen gömbölyödik
Szekeres Nóra a 40. születésnapja előtti napon tudta meg, hogy újra várandós.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Nóra fiatalon, 19 évesen ment férjhez, 20 éves volt, amikor 2001-ben megszületett lánya, Noa, akit 21 hónappal később, 2003-ban fia, Milán követett. Második házasságában 2013 októberében született meg fia, Alexander.

A Kölyökidőben gyerekként megismert tévés, aki a TV2 csatornán olyan műsorokat vezetett, mint a Sztárok a jégen, a Megasztár, a Babavilág, vagy legutóbb az Innovátor, most negyedik gyermekével várandós. 

Szekeres Nóra negyedik gyermekével várandós

Szekeres Nóra az Anyamagazinnak azt mondta, mindegyik gyermeke tervezett, nem volt ez másképp most sem: úgy döntött, ha negyvenéves koráig nem lesz várandós, letesz a negyedik babáról. Ez a születésnap 2020. szeptember 2-án jött el, előtte egy nappal pedig pozitív lett a terhességi tesztje. 

szekeres-nora
Fotó: TV2/Innovátor

A negyedik babavárás jobban megviseli, mint az előzőek: a ma már húszéves Noánál folyamatosan, de csak kicsit émelygett, a jelenleg 18 éves Milánnál már kicsit jobban, a most hétéves Alexnél egyszer-kétszer a mosdóban kötött ki, a negyedik babánál viszont félidőig minden reggelt ott kezdett. A tervezett jógát, pilatest, kismamafitneszt is törölnie kellett, mert nem esett neki jól a mozgás.

A cikk az ajánló után folytatódik

A nézők legutóbb az Innovátor című műsor háziasszonyaként láthatták, de ősszel a rosszullétek miatt már vállalta a forgatásokat.

- Emellett a vírust is próbáltam elkerülni. Sem rendezvényt, sem forgatást, sem sajtótájékoztatót nem csináltam. Ez például most nagyon furcsa volt, mert a másik három gyerekkel sokkal tevékenyebb voltam, eddig soha semmiben nem állított meg ez az állapot. Noa és Milu születése között nem tévéztem. Amikor Milu egyéves lett, akkor mentem vissza először, és azóta tulajdonképpen mindig van valami feladat. De azért mindig ők, a gyerekek, a család volt a legfontosabb - mesélte az Anyamagazinnak.

Eördögh Alexa egykor és ma

Eördögh Alexa akkor lett igazán ismert, amikor 15 évesen bekerült az Űrgammákba. Népszerűségét csak fokozta, amikor egy évvel később, 1996-ban duettet énekelt Császár Előddel: a Tiltott szerelem hatalmas sláger lett. 2004-ben visszavonult a rivaldafényből, nyolc éve él Németországban, ahol egy multinacionális cégnél dolgozik. Férjével két gyermeket nevelnek, Noel tizenegy és fél éves, Mira tíz. 

Ezt is szeretjük