Emlékszel a Barátok közt Berényi Bandikájára? 24 éves korára jóképű pasi lett belőle
Bereczki Gergő a mai napig a sorozat egyik legnépszerűbb karaktere.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha arra adnánk a fejünket, hogy felsoroljuk az RTL Klub csatornájának emblematikus produkcióit, a Barátok közt egészen biztosan előkelő helyet foglalna el a listán. A széria 1998 októberében startolt el, és immár a 22. évadánál tart.

Sokak kedvenc esti programja, köztük a Berényi Bandikát alakító Bereczki Gergő édesanyja is imádja a sorozatot, ezért majd’ kiugrott a bőréből, amikor 2004-ben megtudta, hogy fiát hétévesen beválogatták a szereplők közé.

A Barátok közt Bandikája 24 évesen

Berényi Zoltán eltitkolt gyermekét alakítja, akit annak testvére, András nevelt fel. 2012-ben öt évre hagyta ott a Mátyás király teret, hogy tanulmányaira koncentrálhasson. Aztán 2017-ben tért vissza, és a mai napig erősíti a színészgárdát. Mindeközben cuki lurkóból jóképű pasi lett, és bár a gyermeki csibészség még mindig ott ragyog a szemében, ma már aligha illik rá a "Bandika" becézés.

Bereczki Gergő hétévesen a sorozatban, és a Fókusz 2020 októberi riportjában.
Bereczki Gergő hétévesen a sorozatban, és a Fókusz 2020 októberi riportjában.
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, RTL Klub/Fókusz

A 24 éves színész a Fókusznak elárulta, a köztudatban gyakorlatilag eggyé vált a szerepével, ha valaki észreveszi az utcán, általában mindig karaktere nevén szólítja meg. A rajongók körében nagy népszerűségnek örvend figurája, többen azt állítják, hogy övé az egyik legjobb szerep.

A jóképű Bereczki Gergő nem csak a színjátszásban tehetséges, zenésznek sem utolsó. Ebben a videóban például a Barátok közt főcímdalát játszotta el basszusgitárján.

Helyes vonásait elnézve nem meglepő, hogy a lányok is ostromolják, ám jó ideje foglalt a szíve. 2017 óta alkot egy párt szerelmével, aki Hollandiában él.

A Barátok közt tinisztárjai akkor és most

Sokan vannak a Barátok közt egykori gyereksztárjai közül, akikkel megfordult a világ a sorozat óta. Nézd meg, mennyit változott Szabó Kitti, Dósa Mátyás vagy Csifó Dorina az évek alatt!

Ezt is szeretjük