22 éve indult a Barátok közt: Varga Iza ennyit változott 1998 óta

Ennyit változtak a Barátok közt alapszereplői a sorozat 1998. október 26-i indulása óta.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1998. október 26-án került adásba a Barátok közt első része. A RTL Klub sikerszériáját az alapos szereplőválogatás után már nyáron elkezdték forgatni.

Napi sorozat előtte még nem futott Magyarországon, de a készítők bizakodóak voltak, úgy vélték, pár évig biztosan futni fog. Végül idén már a 22. évfordulót ünnepelhetik.

A Barátok közt szereplői régen és most

Varga Izabella 25 éves volt, amikor megkapta dr. Balogh Nóra szerepét. Azon kevesek közé tartozik, aki a sorozat alapszereplője, a kezdetek óta játszik a Barátok köztben.

- Nagyon sok időt töltöttünk együtt nemcsak a forgatásokon, hanem előtte és utána is: szöveget mondtunk össze, elemeztük az adásokat. Nagyon intenzív volt ez az időszak, és olyan barátságok szövődtek, amik mind a mai napig tartanak. Olyan, mintha ez a 22 év összekovácsolt volna mindenkit, aki valaha játszott a Barátok köztben, és bárkivel találkozunk, ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Mintha lenne egy hatalmas, virtuális társulat – mesélte a Reggeliben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egyik színész sem tudta, mivel jár majd a Barátok köztben való szereplésük. Nemcsak országos ismertségre tettek szert, hanem a nézők szeretetét is elnyerték.

- Ez nem abban nyilvánul meg, hányan néznek bennünket. Nap mint nap érzékeljük, ahogy járunk-kelünk a világban, a köszönésekből, a huncut tekintetekből, az ölelésekből. Rengeteg szeretetet kapunk, és nem győzök ezért elég hálás lenni. Egészen különleges érzés kiváltságosnak lenni, 22 éve ebben a szeretetben fürödni mindennap – osztotta meg az RTL Klub reggeli műsorának nézőivel. 

Mára négy alapszereplő játszik csak a Barátok köztben. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak 22 év alatt.

Ezt is szeretjük