Oláh Gergő és felesége az 5. gyermeküket várják: ezzel a babapocakos fotóval tudatták
Oláh Gergő éjfél után posztolta a közösségi oldalán, hogy újra apa lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Gergő múlt pénteken tudatta közösségi oldalán egy videón keresztül, hogy feleségével az ötödik gyermeküket várják, ám az információt csak a követőivel kívánta megosztani, azt nem engedélyezte, hogy az újságok is beszámoljanak róla. 

Az énekes éjfél után egy órával mégis kitett egy használható posztot, amelyben azt is elárulta, miért gondolta meg magát. 

Oláh Gergő és felesége ötödik gyermeküket várják

Oláh Gergőt 2012-ben ismerte meg az ország, amikor az akkor 24 éves tehetség megnyerte az X-Faktor harmadik évadát. Már akkor nős, és két gyermek, Karla és Denisz édesapja volt. Nikivel 2008-ban házasodtak össze. Anyagi helyzetük miatt akkor nem engedhettek meg maguknak egy olyan lagzit, amilyenre vágytak, ezért napra pontosan tíz évvel később, 2018. november 28-án megerősítették fogadalmukat, és csaptak egy nagy bulit.

olah-gergo-batch
Fotó: TV2/Mokka

Az évek során a család is bővült, Nolen Gergő 2015 novemberében, Anna 2018 augusztusában jött a világra. A 32 éves énekes 2021-ben ismét édesapa lesz, feleségével az ötödik gyermeküket várják.

Friss posztjában azt írta, eleinte azért csak az oldalaik követőivel akarták megosztani a gólyahírt, mert biztosak voltak benne, hogy ők velük együtt örülnek. Ellenben a különböző magazinok Facebook-oldalán sok az olyan kommentelő is, akik nem tudnak azonosulni a sokgyerekes családokkal, sőt hülyének nézik az egy-két gyermeknél többet vállalókat, és alpári kommentekben írják le, mit gondolnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel néhány oldal az engedélyük nélkül is beszámolt a családbővülésről, amire érkeztek is mocskolódó kommentek, úgy érezte, ki kell állnia a nagycsaládosokért. 

"Mindenki annyit kap, amennyit elbír... idegileg, anyagilag, érzelmileg stb... NAGY KEGYELEM, DE MI BÍRJUK, MINDEN TERHÉVEL, NEHÉZSÉGÉVEL ÉS AZ ANNÁL TÖBB ÖRÖMÉVEL, ÁLDÁSÁVAL! Mi azt valljuk, hisszük és tapasztaljuk, hogy a gyermek, minden körülmények között, ÁLDÁS!"

Azt is leírta, hogy amikor közmunkásként dolgozott, két gyermeket neveltek szeretetben, szerényen, de büszkén. Már nem közmunkás, most öt gyermeket fognak nevelni nagyon büszkén! Azt is elárulta, hogy a csokot sem vették fel, és senki ne gondolja, hogy a családi pótlék miatt van ennyi gyerekük. 

Képzeljétek, nem használtuk fel a CSOKOT, de van szép nagy kertes házunk...

"A CSALÁDI PÓTLÉKOT nem azért kapják az emberek, hogy eltartsák a családot, benne van a nevében, hogy PÓTLÉK, szóval, ha ez miatt lenne ILYEN SOK GYERMEKÜNK, éhen halnánk mi HETEN, ja nem, KILENCEN a kutya meg a macska is éhen döglene!

A feleségem nem egy "SZÜLŐGÉP", a feleségem egy HŐS, egy igazi ANYA, brutális amit bír, ezért bízza Isten rá, hogy ennyi életet hozzon a világra!

Számomra pedig a legcsodálatosabb dolog, hogy APA lehetek, és hogy 5 gyermek életéért lehetek felelős, brutál kemény, de brutálisan szeretem mindenestül!!!" - olvasható a posztban. 

Sorait azzal zárta, hogy ha ő nem tud kedveset, építőt, okosat, bölcset, vicceset, frappánsat, motiválót mondani, kommentelni, akkor inkább nem szól semmit, mert butaságot nem akar mondani,  sem bárkit megsérteni, felidegesíteni. Másoknak is ezt javasolja. 

Oláh Gergő és felesége, Niki

Az énekes és Niki 2021 őszén már a 13. házassági évfordulójukat ünnepelhetik. A sztár a mai napig ugyanannyira lángol gyermekei anyjáért, mint találkozásuk idején, egyetlen dolog változott tavaly: felesége hajszíne. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép feleséggel büszkélkedhet Oláh Gergő.

Ezt is szeretjük